Jump to content

Άντε πάλι

kickeras

Recommended Posts

Κλασσικά θα μας ζαλίσουν...να που απ'τό πουθενά βγήκε και η κυρία x1900. Αξίζει δε λέω...και αν όχι τόσο σήμερα, τα 48 pipelines σε λίγο καιρό θα φανούν. Βεβαια σε λίγο καιρό θα χουν βγει και κάνα δυο αλλα μανάρια (βάλε και directx 10 αρκετά πιο μετά και άντε γεια) οποτε να μαστέ πάλι στην αρχή. Να πάρω αυτήν δηλαδή τώρα η να μείνω σε 7800gtx??? Αυτό περιπλέκει και τα σχέδια της μητρικής δηλαδή από dfi sli-dr να πάμε στην cf-dr που δεν έχω ιδέα κατά ποσο αξίζει? για την πρώτη ξέρω ότι είναι πολύ καλή μητρική....Καμιά γνώμη?

πρώτα από όλα δεν έχει 48 pipelines έχει 48 shader processors.....

και δεύτερον μια χαρά είσαι με την 7800gtx.......μην το σκέφτεσαι καν να αλλάξεις....

δεν αξίζει να δώσεις >650 ευρώ για να κερδίσεις τι?

η μόνη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις αργότερα είναι να πάρεις καμια άλλη 7800gtx και να κάνεις sli....

πρώτα από όλα δεν έχει 48 pipelines έχει 48 shader processors.....

και δεύτερον μια χαρά είσαι με την 7800gtx.......μην το σκέφτεσαι καν να αλλάξεις....

δεν αξίζει να δώσεις >650 ευρώ για να κερδίσεις τι?

η μόνη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις αργότερα είναι να πάρεις καμια άλλη 7800gtx και να κάνεις sli....

τι όργιο είμαι...shaders ήθελα να πω...κεκτημένη ταχύτητα...νομίζω ότι οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες ή κάνω λάθος?

αυτο που λες για την 7800gtx σκέφτομαι να κάνω...δηλαδή έλεγα...2 7800gt τώρα η 1 gtx και άλλη μία μετά? σαφέστατα και προτίμησα τη 2η λύση....άρα το αρχικό σχέδιο είναι καλύτερο φένεται...ok thanx ppl

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.