Jump to content

Για βοηθειστε να ανεβω λιγο παραπανω..Αbit Ic7 Max3 + 2,6C

krisiun82

Recommended Posts

Καλημερα...

Μου δωσαε πολυ προσφατα μια ωραιοτατη Abit Ic7 Max 3 και προσπαθω να την μαθω..

Λοιπον για να μην πολυλογω η συνθεση ειναι:

Αbit IC7 Max3 αμμονταριστη

Intel P4 2,6c northy δηλαδη

A-Data 4000 2χ256

9800pro

Και τα αλλα δεν πιστευω οτι εχουν σημασια..

Αυτο που ψαχνω κυριως ειναι οι βελτιστες ρυθμισεις στο bios....

Το Cpu τεσταρισμενο με 2πλα prime95 εφτασε 285 FSB με νερο παντα στα 1.650..

prime954%2Ejpg

Με την μνημη εκανα διαφορα τεστ και με την βοηθεια του μεμτεστ κατεληξα στα εξης..

1)Ο καλυτερος συνδιασμος timmings ειναι 2,5-4-4-7

Με cas 3 δεν κερδισα τιποτα ενω αν κανω καποιο απο τα 4 -> 3 χανω πολυ σε fsb. Με το 7 δεν επαιξα

2)Η καλυτερη ταση για τις μνημες μου ειναι 2.9v.. Με 2,8 φτανω error free καπου στα 265 ενω με 2,9 φτανω 280 .Παντα μιλαμε με εναν 120αρη fan να τις φυσαει αλλιως χανω 6-7 fsb..

Με 3v τα αποτελεσματα ηταν σαν να ειχα βαλει 2,9 και με 3,2 το ιδιο..

Στα win δουλευω 277 1-1 μιας και μου ειπαν οτι δω στο μεμτετσ να δουλεψω 2-3 fsb κατω για σιγουρια..

http://homepages.pathfinder.gr/krisiun82/3dmark2001%2D277%2D1%5F1%2Ejpg

Ερωτησεις τωρα...

α)αυτες οι ρυθμισεις που εχουν οι μνημες στο bios και ειναι ολες στο auto(κατι turbo ,f1 κλπκλπ) τι ακριβως κανουν???Θα βοηθησουν καθολου αν τις πειραξω??

β)Υπαρχει περιπτωση να ανεβω ακομα??Μπορω να κανω κατι εκτος απο mod??

γ)Στο sisoft sadra(2004.10.9.89 ver) -mem bandwidth βγαζω 6600MB/s ,λιγο δεν ειναι για τετοιο FSB??

Μπορείς να ανέβεις ακόμα όσο σου επιτρέπουν οι μνήμες. Συνήθως οι συγκεκριμένες έβλεπαν 300 αλλά μπορεί να έτυχες σε δύσκολο κομμάτι.

Για τα timings δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Το καλύτερο που είχα δει με τις συγκεκριμένες ήταν 2.5-4-3 260 με 2.9ν, αλλά προτιμότερο είναι το ψηλότερο FSB ιδαιίτερα αν είναι >280.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.