Jump to content

Μερικές αλλαγές

cakrit1442169096

Recommended Posts

Λοιπόν μια και η μητρική αργεί είπα να βάλω το τροφοδοτικό να δω τι λέει...

Αφου λοιπον τον έκανα βίδες για να τον συμμαζέψω λίγο, και τα ξαναέβαλα όλα στην θέση τους, πάτησα το μαγικό κουμπί και 2 τσατ πατ ακούστηκαν... (εγκεφαλικό!!!)

Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα οτι μάλλον είτε 2 απότα φαν τα έπαιξαν, είτε 2 από τις εξόδους του gatewatch...

Είπα λοιπόν να δοκιμάσω τι γίνεται χωρίς ανεμιστήρες.. πλην του τροφοδοτικού και τις vga. Το αποτέλεσμα μάλλον καλό μπορώ να πω οτι είναι, μια και μετά από 3 loop 3dmark η θερμοκρασία του επεξεργαστή δεν ανέβηκε πάνω από 33.5 και των άλλων 3 αισθητήρων πάνω από 27 βαθμούς....

Μπορεί να πήρα το gatewatch στο χέρι μάλλον, τουλάχιστον το σύστημα ελένχου των ανεμιστήρων, τουλάχιστον όμως δουλεύουν οι αισθητήρες.

Τέλος όσον αφορά το hiper, κάνει αρκετό θόρυβο για τα δικά μου δεδομένα :( τελικά είμαι τόσο παράξενος που μόνο με υδρόψυκτο τροφοδοτικό θα μου φαίνεται οτι το μηχάνημα είναι ήσυχο?

• 2 weeks later...

:021: Nέα ενημέρωση.. είπα και εγώ να κοντράρω τον mefistoteli....:010:

Tελικά με το μπαμ που έγινε είχαν καεί: dvd rom, dvd recorder, floppy. Πάμε τώρα παρακάτω... επιτέλους ήρθε η μητρική και είπα να στήσω το μηχάνημα... αφού όλα βρήκαν την θέση τους, ανοίγω... αλλά δεν ανοίγει... με τα πολλά καταλήγω να βγάλω το ένα τσιπάκι μνήμης και ακούω το πολυπόθητο μπιμ.. εδώ είμαστε λέω... κοιτάω την οθόνη..... γεμάτη artifacts:087: τρώω την φρίκη οτι η κάρτα έχει πρόβλημα.. μετά από κανένα 20λεπτο καταφέρνω να ανοίξω το μηχάνημα κανονικά και προχωράω με εγκατάσταση.. εκεί μαθαίνω για τα καμμένα dvd... τρέχω και βγάζω από ένα παλιό μηχάνημα το dvd.... πάω να φτιάξω δισκέτα για το raid.... παπαλα το floppy... ξήλωμα και αυτό από το παλιό μηχάνημα... Τελικά ξεκινάει η εγκατάσταση και μπαίνω να κάνω το raid.. από την θολούρα και τα νεύρα μου όμως αντί να ενεργοποιήσω το serial ενεργοποιω το pata... και φυσικά μεσα στην θολούρα κάνω strip τους 2x250 οι οποίοι ήταν φίσκα στα αρχεία.... τελικά λέω τι χαζομάρες κάνω και προχωράω στην εγκατάσταση ... η μία μπλε οθόνη μετά την άλλη, write errors κτλ.... ξαναβγάζω την μνήμη και πάλι δουλεύει κανονικα... τελειώνει η εγκατάσταση και πάω να αρχίσω να περνάω προγράμματα, όταν με φρίκη διαπιστώνω οτι δεν υπάρχει τπτ στους 250ριδες.... :021:

Αυτή τη στιγμή και μάλλον όλο το βράδυ θα γίνεται το recovery ελπίζοντας......

Όσον αφορά τα artifacts δεν έχω ιδέα γιατί το έκανε... έτρεξα κανονικά 3dmark και aquamark και όλα φαίνονται καλά...

Για τις μνήμες... μετά από αρκετό ψάξιμο κατάλαβα οτι μου βγάζουν πρόβλημα μόνο όταν έχω πάνω τα headspreaders:104:

Επειδή όμως τα νεύρα μου έγιναν καρούλια το παρατάω για σήμερα να κάνει το recovery και επανέρχομαι αύριο με περισότερους ελενχους....\

ps: by the way 3dmark 5200 για 6800gs athlon 3800x2 σας φαίνεται λογικό? όλα είναι στο default για την ώρα γιατί σήμερα καθόλου δεν με θέλει:(

ps2: Είσαι ο θεός μου :p

attachment.php?attachmentid=8030

Όχι ρε φίλε τέτειες φρίκες δεν αντέχω ούτε να τις διαβάζω. Και όπως έχω ξαναπεί, πάντα σχεδόν συμβαίνουν όταν πας για το καλύτερο = αναβάθμιση.

Για τις μνήμες της κάρτας που λές, πιστεψέ με, η παθητική ψύξη, ειδικά με τις γάζες αυτές που βάζουν οι εταιρίες, τους είναι σχεδόν άχρηστη. Μόνο αν σκέφτεσαι να την πουσάρεις πολύ, ίσως να χρειαστεί.

Kαλά αυτές οι γκαντεμιές είναι απλά αποκαρδιωτικές. Το κουτί που μου βγήκε ο πάτος να φτιάξω ,πρώτα διαπίστωσα ότι αφού τα είχα βάλει όλα μέσα και τα είχα τακτοποιήσει (2 τροφοδοτικά, 5drives, 3-4 λαμπάκια,6 ανεμιστήρες, ...πολλές ώρες τακτοποίηση μιλάμε) έπρεπε να το λύσω να το ξαναματαντρεμελιάσω. Αφού όλα έκατσαν καλά και έκανα και το raid μου και όλα πήγαιναν καλά τσακ χτυπάει ο ένας σκληρός. Λύσιμο το μηχάνημα πάει ο σκληρός πίσω, 3 μέρες για να έρθει καινούργιος. 1 εβδομάδα μετά το cdrw παραδίδει το πνεύμα. Πλέον απλά εύχομαι να μη συμβούν άλλα!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.