Jump to content

Τι λέτε για Olympus SP-310 ?

Jimo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα ,

χθές πήγα σε ενα μαγαζί και μου παρουσίασε την sp-310 , έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με τις δυνατότητές τις και σκέφτομαι να την παραγγείλω. Την έχει κάνεις? έχω διαβάσει και το preview απο www.dpreview.com και μου φάνηκε σχετικά καλή για τα λεφτά της. ΄(300 + κάτι)

Αυτό επίσης που θα ήθελα να ρωτήσω , ξέρετε σε ποιο κατάστημα μπορώ να την αγοράσω όσο το δυνατόν φτηνότερα , αλλά με Πιστωτική κάρτα και όχι με μετρητά... σκέφτομαι Katerelo αλλά δεν την έχει στο απόθεμα...

σκέφτομαι να την πάρο από το technik direct αυτό πως λέγεται , αλλα σκέφτομαι ρε gmto , πως θα συνεννοηθώ εάν γίνει κάτι , αν πχ μετά χρειαστώ κάνα service ktlp . πρέπει να το στέλνω γερμανία και κλπ...? πάντως η τιμή του είναι πολύ δελεαστική...

και με τα ελληνικά, θα έχει κανα manual στα ελληνικά? η πρέπει να τρέχω εδώ στην olympus στηυν ελλάδα για να πάρω κανένα?

Και η μεταφορά νομίζω καμια "30αρια" πάει?

Με πιστωτική αξίζει (με δόσεις) να το πάρο? η αντικαταβολή? εάν είναι για 270 , τα δίνο αντικαταβολή ... αλλα για πάνω από 300 , θέλω με δόσεις....

όσο για το pixmania.... το σκέφτομαι k αυτό! αν και ποτε δεν έχω αγοράσει από ξένο e-shop. Μονο infoshop και e-shop έχω αγοράσει. Πουθενά αλλου ...

και κάτι άλλο ρε παιδιά , δεν είναι η τιμή 270 νομίζω , γιατί απο κάτω γράφει με κάτι μικρά γραμματάκια ---> RRP*: EUR 349

μπορεί κάποιος να μου πει πόσο είναι τελική τιμή (για αντικαταβολή) με φόρους,εξοδα μεταφοράς κτλπ...? Στην τελική , πόσα θα σκάσω όταν έρθει το courrier στην πόρτα μου ...

Eυχαριστώ

σκέφτομαι να την πάρο από το technik direct αυτό πως λέγεται , αλλα σκέφτομαι ρε gmto , πως θα συνεννοηθώ εάν γίνει κάτι , αν πχ μετά χρειαστώ κάνα service ktlp . πρέπει να το στέλνω γερμανία και κλπ...? πάντως η τιμή του είναι πολύ δελεαστική...

Με πιστωτική αξίζει (με δόσεις) να το πάρο? η αντικαταβολή? εάν είναι για 270 , τα δίνο αντικαταβολή ... αλλα για πάνω από 300 , θέλω με δόσεις....

όσο για το pixmania.... το σκέφτομαι k αυτό! αν και ποτε δεν έχω αγοράσει από ξένο e-shop. Μονο infoshop και e-shop έχω αγοράσει. Πουθενά αλλου ...

και κάτι άλλο ρε παιδιά , δεν είναι η τιμή 270 νομίζω , γιατί απο κάτω γράφει με κάτι μικρά γραμματάκια ---> RRP*: EUR 349

μπορεί ρε κάποιος να μου πει πόσο είναι τελική τιμή (για αντικαταβολή) με φόρους,εξοδα μεταφοράς κτλπ...? Στην τελική , πόσα θα σκάσω όταν έρθει το courrier στην πόρτα μου ...

Eυχαριστώ

Εχω ξαναγράψει για την συγκεκριμένη φωτογραφική την οποία αγόρασα από τα Multirama σε συνολική τιμή χαμηλότερη από το Pixmania. To πακέτο περιλαμβάνει 512mb εξωτερική μνήμη Olymbus Panorama, φορτιστή, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, μπαταρίες μίας χρήσης μακράς διαρκείας, δερμάτινη θήκη Olymbus. Aπό απόδοση? Καταπληκτική. Είχα πάντα ενδοιασμούς στο πια ψηφιακή να αγοράσω. Μπορώ να πώ ότι είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Για γνώμες και άλλων χρηστών που την έχουν αγοράσει μπορείς να δεις ΕΔΩ

Εχω ξαναγράψει για την συγκεκριμένη φωτογραφική την οποία αγόρασα από τα Multirama σε συνολική τιμή χαμηλότερη από το Pixmania. To πακέτο περιλαμβάνει 512mb εξωτερική μνήμη Olymbus Panorama, φορτιστή, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, μπαταρίες μίας χρήσης μακράς διαρκείας, δερμάτινη θήκη Olymbus. Aπό απόδοση? Καταπληκτική. Είχα πάντα ενδοιασμούς στο πια ψηφιακή να αγοράσω. Μπορώ να πώ ότι είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Για γνώμες και άλλων χρηστών που την έχουν αγοράσει μπορείς να δεις ΕΔΩ

Μultirama πιο φτηνά απο Pixmania? Σαν ανέκδοτο είναι... μήπωε το πήρες σε κάποια προσφορά που έχει λήξει τώρα? Ως πακέτο στο έδωσαν? Συνολική τιμή πόσο και ξέρεις εαν υπάρχει ακόμα?

Μultirama πιο φτηνά απο Pixmania? Σαν ανέκδοτο είναι... μήπωε το πήρες σε κάποια προσφορά που έχει λήξει τώρα? Ως πακέτο στο έδωσαν? Συνολική τιμή πόσο και ξέρεις εαν υπάρχει ακόμα?

Αυτό αναρωτήθηκα και εγώ. Είναι όμως γεγονός. Εγώ την πήρα 386 ευρώ και υπάρχει ακόμα αυτό το πακέτο.

Pixmania=391 ευρώ (χωρίς δερμάτινη θήκη αλλά με μια άλλη δική τους) + 15 ευρώ μεταφορικά = 406 ευρώ.

Multirama= 386 ευρώ (με δερμάτινη θήκη Olymbus) + άμεση αγορά.

Νομίζω συμφέρει να την αγοράσεις από εδώ.

Όλα αυτά βέβαια τιμή πακέτου.

Πάντος για το θέμα service μπορείς για να είσαι 100% σιγουρος να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία για το αν καλύπτεται αγορασμένη από EU μηχανή από την εδώ αντιπροσωπεία. Είμαι 90% σίγουρος οτι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με θέματα εγγύησης.

απο pixmania κοστίζει 294 + 15 τα μεταφορικά , ενω στα Multirama κοστίζει 360 (χωρίς μεταφορικά),

απο pixmania κοστίζει 294 + 15 τα μεταφορικά , ενω στα Multirama κοστίζει 360 (χωρίς μεταφορικά),

Η τιμή αυτή που βλέπεις είναι τιμή χωρίς extra κάρτα, φορτιστή, επαναφορτιζόμενες και θήκη. Εάν προσέξεις καλά λίγο πιο κάτω η τιμή του πακέτου που συζητάμε είναι 391 Ευρώ + 15 Μεταφορικά.

Αν αγοράσεις τη μηχανή χωρίς το πακέτο τότε συμφέρει από Pixmania. Τώρα συζητάμε την τιμή πακέτου.

Συνοπτικά:

Pixmania=294 ευρώ (μόνο η μηχανή) +15 μεταφορικά = 309

Multirama=360 ευρώ μόνο η μηχανή

Pixmania=401 ευρώ (τιμή πακέτου) + 15 Μεταφορικά = 416

Μυltirama= 399 ευρώ (τιμή πακέτου)

όχι , κοίτα

Απο Pixmania http://www.pixmania.com/gr/gr/164879/art/olympus/sp-310-eunoa-ii-ico-xd-ca.html -> To πακέτο (Θήκη , 512 ) είναι στα 397 μαζί με μεταφορικά κτλπ ... (δλδ 397 -> στην πόρτα σου) ενώ απο Multirama , είναι 399 το πακέτο. Δες εδώ http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DigitalPhotoCompact&cp_id=68005

και η τιμή των 399 χωρίς τα έξοδα μεταφοράς

όχι , κοίτα

Απο Pixmania http://www.pixmania.com/gr/gr/164879/art/olympus/sp-310-eunoa-ii-ico-xd-ca.html -> To πακέτο (Θήκη , 512 ) είναι στα 397 μαζί με μεταφορικά κτλπ ... (δλδ 397 -> στην πόρτα σου) ενώ απο Multirama , είναι 399 το πακέτο. Δες εδώ http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DigitalPhotoCompact&cp_id=68005

και η τιμή των 399 χωρίς τα έξοδα μεταφοράς

Δεν χρειάζεται να την αγοράσει με παραγγελία online. Μια επίσκεψη σε ένα από τα υποκαταστήματα και γλυτώνει και τα έξοδα αποστολής και μιλάμε γι αυτό το πακέτο http://www.pixmania.com/gr/gr/169842/art/olympus/sp-310-eunoa-ii-ico-xd-ca.html

και με τα ελληνικά, θα έχει κανα manual στα ελληνικά? η πρέπει να τρέχω εδώ στην olympus στηυν ελλάδα για να πάρω κανένα?

μπορεί κάποιος να μου πει πόσο είναι τελική τιμή (για αντικαταβολή) με φόρους,εξοδα μεταφοράς κτλπ...? Στην τελική , πόσα θα σκάσω όταν έρθει το courrier στην πόρτα μου ...

Eυχαριστώ

Συγνώμη κιόλας αλλά μερικοί θέλετε μασημένη τροφή :012:

Όταν λέω κομπλέ εννοώ ότι στα 270 ευρώ είναι μέσα και τα μεταφορικά που κάνουν 22 Ευρώ.

Αν θες και κάρτα μνήμης, πάρε μια 512 ΜΒ που κάνει 55 Ευρώ

Σύνολο πακέτου 270+55=325 Ευρώ (Τα μεταφορικά τα πληρώνεις μια φορά)

Η αντιπροσωπεία είναι υποχρεωμένη να σε καλύψει σε περίπτωση που θες να ενεργοποιήσεις την εγγύηση. Αλλιώς την πας δικαστήριο και της παίρνεις τα σώβρακα!

Το Technikdirect σε κρατά συνέχεια ενήμερο με e-mail. Είναι από τα πιο αξιόπιστα ευρωπαικά μαγαζιά. Και μιλάνε και Αγγλικά. Μη διστάσεις να τους ρωτήσεις ότι θελήσεις.

Και να θυμάστε: Σωστός καταναλωτής είναι ο ενημερώμενος καταναλωτής!

Άντε καλά ψώνια ότι κι αν κάνεις :)

Σ'ευχαριστώ , τελικά θα βγάλω μια προπληρωμένη κάρτα των 340 και θα την κάνω απο εκεί την παραγγελιά. Η αν το μετανιώσω... μαλλον θα πάω στο κατάστημα Multirama όπου και θα την παραγγείλω.

Στο technik , για το memory 512 μου λέει Coming soon και όχι in stock !!:(

Δέν έχουν κανένα τηλεφωνάκι με δωρεάν χρέωση να ρωτήσω , θα πάρω Γερμανία να πληρώσω τα κέρ*τά μου?

ρε παιδιά λέτε , αν την πάρω απο το Technik να είναι στα Γερμανικά το ΜΕΝΟΥ ? και όλα τα παρεμφερή...? Δεν νομίζω , έχει αγοράσει κανείς καμια ψηφιακή απο το συγκεκριμένο μαγαζί να μου πεί?

Αλλα και πάλι και στα Γερμανικά να είναι το μενού της μηχανής, δεν θα έχει καπου αλλαγή γλώσσας? όπως στα κινητά.... άλλωστε.

Εντωμεταξύ στα Manuals στην ιστοσελίδα της Olympus , δεν έχουν βάλει το Αγγλικό!!!! Έχου νβάλει σε όλες τις άλλες γλώσσες και δεν έχουν βάλει στα Αγγλικά.... :012:

Τέσπα , το βρήκα απο άλλο Site.

Το μοντέλο πολύ καλό, ψηφίζω με τα χίλια. Πρόσεξε όμως από που θα την πάρεις. Είναι αμαρτία για 10 και 20 ευρώπουλα να την πάρεις από εξωτερικό γιατί μια στραβή να σου κάτσει θα είναι πολύ δύσκολο μετά να συννενοηθείς. Ψάξε να τη βρείς από εταιρεία του εσωτερικού καλύτερα.

Tην πήρα τελικά απο Multirama. 399 (με 12 ατοκες) ,

Μου έστειλε το Technik e-mail και μου λέει πως δεν δέχονται ούτε Electron , Ούτε καμία άλλη χρεωστική. Μόνο Πιστωτική και μου το δήλωσαν ξεκάθαρα...

Οπότε αναγκάστηκα και την πήρα απο Multirama.... Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας :rolleyes:

Ρε παιδιά , η CR - V3 που έχει μέσα ,η μπαταρία ,δεν είναι επαναφοριζόμενη? Μια και έξω δλδ? Μετά με αλκαλικές η επαναφοριζόμενες? Μπορείτε λίγο οι γνώστες να εξηγήσετε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.