Jump to content

Usb--Bluetooth

Alex1442169107

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα

παιιζει ενα προβλημα σχετικα με ενα usb bluetooth

που θελω να χρησιμοποιησω

συγκεκριμενα ειναι το : Bluetooth Usb dongle

Τα 2003 δεν το βρισκουν σαν συσκευη hardware αν ειναι δυνατον με τις μουφες

εκανα εγκατεστησα το Widcomm_4.0.1.2101_bluetooth_drivers.exe

και οταν κανω δεξι κλικ το εικονιδιου του bluetooth μηνυμα στην φωτο

Αυτα ξανα μιλαμε

ελπιζω να βγαλετε ακρη με το μεγεθος των εικονων

post-2120-1442174299,6916_thumb.jpg

post-2120-1442174299,7737_thumb.jpg

Μήπως είναι ελλατωματική η συσκευή; Κανονικά με το που συνδέεις πάνω στο PC πρέπει να στο εντοπίζει αυτόματα. Δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη usb θύρα, καθώς αν γίνεται και σε άλλο PC να δεις αν δουλεύει.

Έχω την εντύπωση οτι τα 2003 server είναι τελείως ασύμβατα με το bluetooth. Ένας φίλος το έιχε ψάξει πάρα πολύ και τελικά δεν κατάφερε να κάνει κάτι. Αν κάποιος τα έχει καταφέρει σε 2003 να έχει usb bluetooth ας μας πει πως γιατί ενδιαφέρει και εμένα.

emnezia την συγκεκριμενη την ψιλο δουλευα και στα ΧΡ εκει κατι γινοταν με τους drivers γενικα ομως μου εβγαζε την ψυχη τωρα στα 2003 δεν ξερω καν τι μπορει να συμβαινει

φιλε xabikε αυτο που λες δεν το ξερω πραγματικα αν ομως συμβαινει αστα βραστα

Λοιπον πατησα την επιλογη "Οχι" μπηκε η συσκευη ετσι δειχνει αλλα το Software του bluetooth κανει νερα

οταν παταω να τρεχει το εικονιδιο μου πεταει error την 1η εικονα "Bluetooth Software License "

Bluetooth dodge έχω κι εγώ. Ένα της Epox. Kαι δούλευε σε 2003 χωρίς πρόβλημα.

Ο μόνος λόγος που δεν δουλεύουν συνήθως είναι από λάθος drivers. Αυτό με το licence δεν το γνωρίζω. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις πλήρως και ξανά εγκατάσταση. Κανονικά με το που το συνέδεες έπρεπε να σου βγάζει μήνυμα για νέα συσκευή και drivers κλπ

Βγαζει κανονικα αυτο το μηνυμα κανει την γνωστη διαδικασια Αλλα δεν μπορει να προχωρησει στην εγκατασταση τις συσκευης

post-2120-1442174300,4822_thumb.jpg

εγώ έχω server2003 και έχω περάσει bluetooth device.

δες εδώ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=9786&highlight=bluetooth

στην αρχή είχα win sp2 και μετά το δοκίμασα σε server.

ελπίζω να σε βοήθησα.

εμενα και στο control panel μου βγαζει το bluetooth και κατω κανονικα βγαινει το εικονιδιο δεν ειναι το προβλημα το θεμα ειναι οτι την συσκευη δεν μπορει να αναγνωρισει το συστημα και οταν την αναγνωριζει μια βγαζει error για το licence

μια οτι το προγραμμα του bluetooth δεν ειναι συμβατο δηλαδη ενα μπαχαλο

Φιλε μου μαλλον ειναι το licence για τους Widcomm!

Αν θυμαμε καλα θελαν κρακ η κατι παρομοιο (νομιζω ενα αρχειo licence.key)

Οποτε και τι γινεται τωρα?

τιποτα το ξεχναμε το θεμα bluetooth ευχαριστω τους παντες για την υποστηριξη

απλα δεν ειναι συμβατο με τα 2003 πρεπει να παρω καποιο αλλο

Ρομπα φιλοι μου στο Suse παιζει το bluetooth και ολα ειναι οκ τι να λεμε οι

Micro$oft και οι ωραιοι drivers

εχουμε κανει σχεδον τα παντα και δεν κανει τιποτα , στο Suse ουτε drivers δεν εβαλα το βρηκε στο αμεσως & ολα εγιναν απλα και γρηγορα

Λετε να το πετυχουμε και στα 2003??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.