Jump to content

Γιατί όλ' αυτά;

retromarket

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά.

Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την ερώτηση, ούτε την διάθεσή μου :-)

Μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλετε να κατεβάσετε την θερμοκρασία ώστε να κάνετε overclocking.

Αλλά γιατί κάποιος να θέλει να φωτίζει την motherboard και τα ανεμιστηράκια; Γιατί πρέπει η εμφάνιση της motherboard να είναι εντυπωσιακή;

Ή, αν το θέλετε αλλιώς, γιατί να θέλει κάποιος να πληρώσει για την εμφάνιση της motherboard όταν αυτά τα χρήματα μπορεί να τα αξιοποιήσει ώστε να βελτιώσει τις δυνατότητες του υπολογιστή;

εξηγησε μου τοτε και συ κατι αλλο.......

γιατι οι μαυλογκαζοι φτιαχνουν τα μικρα αυτοκινητακια τους(βλεπε rally/punto/golf/ibiza) και απο αμαξι 5 εκατομμυριων το φτανουν 7 εκατομμυρια βαζοντας φιλτροχοανες/τουρμπο/πολλαπλες εξατμισεις/ΝΕΟΝ κλπ κλπ αντι να πανε να αγορασουν το μεγαλυτερο μοντελο που ερχεται ετοιμο με τα ιδια αλογα και με το σπορ κιτ της εταιριας στα ιδια λεφτα?

γιατι πολυ απλα ο ανθρωπος ειναι ενα ον που βαριεται και γουσταρει να πειραματιζεται.γουσταρει να διαφοροποιειται.

αυτα απο μενα.......επομενο ποστ σε 1 χρονο παλι

:-P

Γιατί κάποιος να ΜΗΝ θέλει να φωτίζει την motherboard και τα ανεμιστηράκια; Γιατί η εμφάνιση της motherboard να ΜΗΝ είναι εντυπωσιακή;

Ή, αν το θέλεις αλλιώς, γιατί να ΜΗΝ θέλει κάποιος μια ομορφη motherboard?

Γειά σας παιδιά.

Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την ερώτηση, ούτε την διάθεσή μου :-)

Μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλετε να κατεβάσετε την θερμοκρασία ώστε να κάνετε overclocking.

Αλλά γιατί κάποιος να θέλει να φωτίζει την motherboard και τα ανεμιστηράκια; Γιατί πρέπει η εμφάνιση της motherboard να είναι εντυπωσιακή;

Ή, αν το θέλετε αλλιώς, γιατί να θέλει κάποιος να πληρώσει για την εμφάνιση της motherboard όταν αυτά τα χρήματα μπορεί να τα αξιοποιήσει ώστε να βελτιώσει τις δυνατότητες του υπολογιστή;

Γιατί δεν έχουμε όλοι Fiat; Γιατί δεν έχουμε όλοι δυάρια; Γιατί δεν έχουμε όλοι το ίδιο αγαπημένο φαγητό; Γιατί δεν έχουμε όλοι το ίδιο αγαπημένο παιχνίδι; Γαιτί μου άρεσε το πρώτο Matrix και οχι τα άλλα δύο; .... Και συνεχίζει η λίστα επ' άπειρον... Γιατί μαμά; :110:

Ο καθένας κάνει οτι τον γεμίζει.. είναι τόσο απλό

Εμενα μπορεί να μου φαίνεται πολύ χαζό να δώσει κάποιος 1000€ στα μπουζούκια και σε αυτον φαινεται χαζό να δίνω 15€ για μία λάμπα.

Νομίζω ότι από κάποιον ο οποίος πουλάει "υπολογιστές-παιχνιδομηχανές και gadgets που μας ξυπνάνε αναμνήσεις" το ερώτημα είναι εντελώς ρητορικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.