retromarket Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Γειά σας παιδιά.Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την ερώτηση, ούτε την διάθεσή μου :-)Μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλετε να κατεβάσετε την θερμοκρασία ώστε να κάνετε overclocking.Αλλά γιατί κάποιος να θέλει να φωτίζει την motherboard και τα ανεμιστηράκια; Γιατί πρέπει η εμφάνιση της motherboard να είναι εντυπωσιακή;Ή, αν το θέλετε αλλιώς, γιατί να θέλει κάποιος να πληρώσει για την εμφάνιση της motherboard όταν αυτά τα χρήματα μπορεί να τα αξιοποιήσει ώστε να βελτιώσει τις δυνατότητες του υπολογιστή;
greekfragma Ιανουάριος 25, 2006 #2 Ιανουάριος 25, 2006 εξηγησε μου τοτε και συ κατι αλλο.......γιατι οι μαυλογκαζοι φτιαχνουν τα μικρα αυτοκινητακια τους(βλεπε rally/punto/golf/ibiza) και απο αμαξι 5 εκατομμυριων το φτανουν 7 εκατομμυρια βαζοντας φιλτροχοανες/τουρμπο/πολλαπλες εξατμισεις/ΝΕΟΝ κλπ κλπ αντι να πανε να αγορασουν το μεγαλυτερο μοντελο που ερχεται ετοιμο με τα ιδια αλογα και με το σπορ κιτ της εταιριας στα ιδια λεφτα?γιατι πολυ απλα ο ανθρωπος ειναι ενα ον που βαριεται και γουσταρει να πειραματιζεται.γουσταρει να διαφοροποιειται.αυτα απο μενα.......επομενο ποστ σε 1 χρονο παλι:-P
saxon_747 Ιανουάριος 25, 2006 #3 Ιανουάριος 25, 2006 Γιατί κάποιος να ΜΗΝ θέλει να φωτίζει την motherboard και τα ανεμιστηράκια; Γιατί η εμφάνιση της motherboard να ΜΗΝ είναι εντυπωσιακή;Ή, αν το θέλεις αλλιώς, γιατί να ΜΗΝ θέλει κάποιος μια ομορφη motherboard?
KostasThLB Ιανουάριος 25, 2006 #5 Ιανουάριος 25, 2006 Γειά σας παιδιά.Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την ερώτηση, ούτε την διάθεσή μου :-)Μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλετε να κατεβάσετε την θερμοκρασία ώστε να κάνετε overclocking.Αλλά γιατί κάποιος να θέλει να φωτίζει την motherboard και τα ανεμιστηράκια; Γιατί πρέπει η εμφάνιση της motherboard να είναι εντυπωσιακή;Ή, αν το θέλετε αλλιώς, γιατί να θέλει κάποιος να πληρώσει για την εμφάνιση της motherboard όταν αυτά τα χρήματα μπορεί να τα αξιοποιήσει ώστε να βελτιώσει τις δυνατότητες του υπολογιστή;Γιατί δεν έχουμε όλοι Fiat; Γιατί δεν έχουμε όλοι δυάρια; Γιατί δεν έχουμε όλοι το ίδιο αγαπημένο φαγητό; Γιατί δεν έχουμε όλοι το ίδιο αγαπημένο παιχνίδι; Γαιτί μου άρεσε το πρώτο Matrix και οχι τα άλλα δύο; .... Και συνεχίζει η λίστα επ' άπειρον... Γιατί μαμά; :110:
cakrit1442169096 Ιανουάριος 25, 2006 #6 Ιανουάριος 25, 2006 Ο καθένας κάνει οτι τον γεμίζει.. είναι τόσο απλόΕμενα μπορεί να μου φαίνεται πολύ χαζό να δώσει κάποιος 1000€ στα μπουζούκια και σε αυτον φαινεται χαζό να δίνω 15€ για μία λάμπα.
yanni Ιανουάριος 25, 2006 #7 Ιανουάριος 25, 2006 Νομίζω ότι από κάποιον ο οποίος πουλάει "υπολογιστές-παιχνιδομηχανές και gadgets που μας ξυπνάνε αναμνήσεις" το ερώτημα είναι εντελώς ρητορικό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.