Jump to content

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! (καρτες γραφικών)

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

η γκαντεμιά μου δε λέει να σταματήσει καθώς και η MSI 6800 που πήρα απο το ε-σοπ βγάζει αρτιφακτ... Αχχχ... σε τι εφταιξα?

Δοκιμάζω σε A8V DLX και σε P4P800 SE και stis δυο τα ίδια... είναι όμως περισσότερο σαν να μή μπορεί να πατήσει μεσα στο σλοτ η καρτα... Αν έχετε μισοβάλει ποτέ σε ΑΓΠ καρτα και ανάψατε το πισι θα καταλάβετε τι εννοώ. Φύσηξα έκανα με σβηστήρι την κάρτα μα οινόπνευμα αλλα τιποτα. Και λέω τώρα αν και η κάρτα μπαινει τέρμαστο σλότ μηπως γινετε καμια μλκια και δεν κάνει καλή επαφή? Να βγάλω την μοβο και να δοκιμάσω έξω η δεν είναι αυτό? Μήπως είναι τροφοδοσία? Ένα ενερμαξ 370watt(και με ΧΕΚ 385αρι δοκιμασα) δεν της φτάνει? Στις ίδιες μητρικές δουλέβουνε χωρίς πρόβλημα μια 5700, μια 8500λε, μια 4ΜΧ.

Χελπάρετε ρε παιδια .... γιατί θα τρελαθώ....

Αν νομίζεις ότι δεν μπαίνει καλά μέσα στο σλοτ τοτε θα πρέπει να κάνεις τον κόπο και να την δοκιμάσεις με την μητρική έξω από το κουτί γιατι μου ακούγεται ότι μάλλον έχει πρόβλημα το κουτι....κάπου πρέπει να βρίσκει.....

Nope. Τα ίδια και έξω. Τι κάνουμε τώρα?

Κουτί δεν είναι. Τροφοδοσία δέν είναι αφου δοκιμασα μόνο μητρική και κάρτα χωρις τπτ αλλο.

Βοηθήστε κάποιος!!!!

Κανείς ρε παιδιά?

Απλά αμα φταίει η καρτα να πάω αυριο και να τους την τριψω στη μουρη , γιατί βαρέθηκα να με δουλευουν τα μαγαζια. Βομβα θα τους βάλω(που λέει ο λογος). Turbo έχω γίνει τώρα....

Αν έχεις βγάλει την μητρική πάρε και αυτήν μαζί να τους την δείξεις. Αλλη καρτα έχεις βάλει να δεις αν κάνει το ίδιο πρόβλημα?

Nαι έχω βλαλει αυτές που αναφέρω στο πρώτο ποστ. Θα πάρω ολοκληρο τον υπολογιστή ετσι και αλλιως ολα απ' αυτους αγορασμένα είναι. Απλά λέω κατι άλλο, να πάω και να ζητήσω απλά επιστροφή χρημάτων επειδή το προιόν δε μου κάνει. Για να μη μπλέκω με το χρονοβόρο RMA τους.Γίνεται αυτό?

Nαι έχω βλαλει αυτές που αναφέρω στο πρώτο ποστ. Θα πάρω ολοκληρο τον υπολογιστή ετσι και αλλιως ολα απ' αυτους αγορασμένα είναι. Απλά λέω κατι άλλο, να πάω και να ζητήσω απλά επιστροφή χρημάτων επειδή το προιόν δε μου κάνει. Για να μη μπλέκω με το χρονοβόρο RMA τους.Γίνεται αυτό?

ρώτα με κάπως υψωμενη φωνή μες στο παράπονο :)

Αχχχ παράπονο?!? ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!! :)

Έστειλα κατά τα αλλα ένα e-mail (κατατοπιστικότατον). Από αυριο αρχίζουν τα τηλέφωνα.

Εαν δεν εχουν περασει 10 μερες απο την ημερομηνια αγορας γινεται

Αρχιζουν τα τηλέφωνα...

Υ.Γ. Πρέπει να ανοίξουμε ένα ποστ διαμαρτυρίας για την χάλια εξυπηρέτηση στα ε-σοπ. Αλλα νομίζω θα θεωρηθεί δυφίμηση....

Η ψυκτρα παταει καλα ή ο πυρηνας καιγεται κι εσυ ...αρμενιζεις?Ειχα δει παλιοτερα τετοια προβληματα σε καρτες msi που ο πυρηνας εφτανε μεγαλες θερμοκρασιες λογω τοποθετησης ψυκτρας και δεν φαινοταν ευκολα με το ματι.Αν η επαφη στη θυρα δεν ηταν καλη θα σφυριζε το βιος.

απο την αρχη το εκανε αυτο ή μολις αυξησες αναλυσεις?μηπως την εχεις πειραξει με riva tuner?γιατι αμα εχεις ανοιξει λαθος pipelines θα σου βγαζει artifacts ολη την ωρα

Η δικιά μου MSI 6800 le όταν την είχα πρωτοβάλει στην μητρική, έβγαζε artifacts χωρίς καν να κάνω overclocking η να την ξεκλειδώσω. Τελικά αύξησα την τάση της AGP μέσω του Bios και τώρα λειτουργεί μια χαρά με αυξημένη την τάση. Δοκίμασε μήπως φταίει αυτό.

Μου εβγαζε αρτιφακτσ μολις μολις πατόυσα το παουερ ον. Και η

A8VDLX δίνει μόνο 1,6v @AGP oποτε δεν είδα διαφορά(ηταν από τα πρώτα που δοκίμασα). Δεν είμαι τετοιος άνθρωπος ωστε να κάνω γιατροσόφια σε κάτι ολοκαινουριο για να δουλέψει. Είμαι πολυ νευρικός για κάτι τευοιο... Τεσπα, η κάρτα έφυγε χθες για Αθήνα για έλεγχο. Για να δουμε τι θα δουμε...

• 2 weeks later...

OΥΦ!!!! επιτέλους μου χρέωσαν πιστωτικό. Θα πάρω την 6800 της ASUS με 30 επιπλέον ευρά. Ελπίζω να πάρει τέλος αυτο το βασανιστήριο....

Υ.Γ. Αν και αυτή θα είναι DOA τότε θα ανέβω σε κανα ψηλό κτήριο και θα φωνάξω

"ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ!!! ΦΑΤΕ ΚΡΕΑΣ!!!"

Hρθε η ασους προχθες. Για έναν παράξενο λόγο δουλέυει.

Σημ.(Και μάλιστα ανεβένει και στα 380/820... Και ανοίγει και το 4ο pixel unit...)

Επιτέλους θα στήσω το πισι του ανηψιού μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.