Jason1442169106 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2006 Εχω εναν εξωτερικο σκληρο WD 160gb ο οποιος ειναι σχεδον τιγκα στη μουσικη κ εχω πολυ μεγαλες playlist απο τραγουδια του σκληρου.Ο σκληρος αναγνωριζοταν στο pc με το γραμμα I: .Σημερα ενω ειχα το σκληρο κλειστο συνδεσα το ipod κ το αναγνωρισε οπως παντα σαν σκληρο κ του εδωσε το γραμμα I: που ηταν πριν στον σκληρο.Ενω ηταν συνδεμενο το ipod ανοιξα κ τον σκληρο κ το pc του εδωσε το γραμμα J: που να παρει κ να σηκωσει :071: :071: :067: :084: :074: :074: !Απο τοτε τον εχει κρατησει ως J: κ φυσικα ολες οι playlist που εχω φτιαξει με μουσικες απ το σκληρο δε λειτουργουν γιατι αλλαξε η directory των αρχειων.Γνωριζει καποιος πως μπορω να παρει παλι ο σκληρος το γραμμα I: ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Δεξί click στο My Computer -> Manage -> Disk Managment και στον δίσκο σου δεξί click πάλι και θα σου έχει -ανάμεσα σε άλλες- και την επιλογή αλλαγής γράμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιανουάριος 23, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Ευχαριστω outlaw, ολα καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.