annihilator Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 Θέλω την αποψή σας για το κατα πόσο το παρακάτω είναι δυνατο: Θέλω να αγοράσω το Musketeer της cooler master (http://www.metku.net/?sect=view&n=0&path=reviews/musketeer/index_eng ) αλλά δυστυχώς βγάζει έξοδο μόνο για ένα fan με τρίπινο όπως φαίνεται από την φώτο δίνει όμως και καλώδιο που μετατρέπει τρίπινο σε μεγάλο molex (τελευταίο καλώδιο δεξιά) Εμένα όλα τα fans συνδέονται με μεγάλα molex (προεκτάσεις): Μπορώ να συνδέσω και τα τρία fans μαζί και μετά πάνω στο πάνελ και να δουλέψει;
manosone1416003187 Ιανουάριος 20, 2005 #2 Ιανουάριος 20, 2005 Aν εχεις αρκετο ρευμα νομιζω οτι μπορεις να συνδεσεις και πανω σε ενα molex τρια ανεμηστηρια.Οχι ομως μολεξ με μολεξ.Να κοψεις τα καλωδια απο τα ανεμηστηρια και να τα βαλεις σε ενα μολεξ.Το εχω κανει στο τροφοδοτικο μου.Παρολα αυτα καποιος αλλος ισως να ξερει καλυτερα
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #3 Ιανουάριος 20, 2005 πρεπει βασικα να δεις ποσα αμπερ σηκωνει η γραμμη του μασκετιερ.....μετα να υπολογισεις τα αμπερ που θελουν και οι 3 ανεμιστηρες μαζι......εαν ειναι μεγαλυτερα του μασκετιερ εισαι οκ.κολλας τα κοκκινα καλωδια απο τα φορφουρια μαζι σε ενα και το ιδιο κανεις και με τα μαυρα...........σλιβαρεις και μετα το μπριζωνεις στο πανελ........
SirGeorge Ιανουάριος 21, 2005 #4 Ιανουάριος 21, 2005 Βασικά έχω συνδέσει 2 ανεμιστηράκια με ειδικό αντάπτορα στο τρίπινο της μητρικής και δουλεύουν και τα 2 εξίσου καλά. Τώρα για 3.....δεν ξέρω το πιθανότερο είναι να δουλέψουν αλλά σε χαμηλότερες στροφές.
annihilator Ιανουάριος 21, 2005 Author #5 Ιανουάριος 21, 2005 Δεν λέει πουθενά τα αμπερ... Βρήκα ακόμα και το manual σε pdf αλλά δεν λέει...Υπάρχει κίνδυνος να πάθει ζημιά το πανελ;
stknightmare Ιανουάριος 21, 2005 #6 Ιανουάριος 21, 2005 Αμφιβαλω,μαλλον θα υπολειτουργουν οι ανεμιστηρες.....
morius Ιανουάριος 21, 2005 #7 Ιανουάριος 21, 2005 Αυτό που θα σου προτείνω φίλε μου ίσως είναι και λάθος αλλά τέσπα ’κου θα έλεγα να έκοβες το ρεύμα των fan και να ένονες τα καλόδια των φαν μαζί ανα τρία τρία,δλδ.το κόκκινο του ενός με τα κόκκινα των άλλων 2 και ούτο κάθε εξής με τα άλλα,μετά να πάρεις ή να βρεις από κανένα φίλο το πιν που πέρνει το πάνελ σου,(το κανονικό πιν των φαν) και αφού συνδέσεις με μία κλέμα τα καλόδια πάλι μεταξύ τους βάλτο στο πάνελ το μόνο που δεν ξέρω αν σουλέψει είναι το ότι το κάθε γαν δουλεύει με 12V αν συνδέσεις σε μία υποδοχή 3 θα πέρνει 4V το καθένα η κανονικά,μόνο σε αυτό κολάω!!!!! Σόρρυ αν λέω μ@λ@κίες αλλά αυτή είναι η γνώμη μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.