Jump to content

Χαλασμένη Ψηφιακή OLYMPUS

BUSM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρίν από ένα μήνα περίπου αγόρασα μία ψηφιακή μηχανή Olympus από το e-shop. Όλα λειτουργούσαν τέλεια μέχρι σήμερα που χρειάστηκε να τη χρησιμοποιήσω μετά από πολύ καιρό. Παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα : η οθόνη όταν πάω να τραβήξω φωτογραφία είναι μαύρη και οι φωτογραφίεςόταν τις μετέφερα στον υπολογιστή ήταν και αυτές μαύρες. Το παράδοξο είναι ότι η οθόνη λειτουργεί όταν μπαίνω στο μενού. Μετά από πολλές προσπάθειες τελικά λειτούργησε και τραβάει κανονικές φωτογραφίες αλλά μου φαίνονται κάπως θολές σε σχέση με πριν. Γνωρίζετε αν το e-shop δίνει εγγύηση αντιπροσωπείας ή έχει δικό του service γιατί καθώς μου είχαν πει στο τηλέφωνο οι φωτογραφικές αυτές είναι δικιά τους εισαγωγή. Στο σιτε της αντιπροσωπείας αναφέρεται ότι παρέχεται 2 χρόνια εγγύηση για όλα τα προιόντα ενώ το e-shop αναφέρει 1 χρόνο εγγύησης. Μήπως στην αντιπροσωπεία δεν την δεχτούν; Τι μου προτείνετε να κάνω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!!!

πάρε τηλ στο e-shop και ρότα τους αύριο κιόλας.

γενικά μην περιμένεις να στην επισκευάσουν..μάλλον για αντικατάσταση

επίσης νομίζω ότι γενικά ισχύει ότι οποιοδήποτε προϊόν αν μέσα στις πρώτες 90 μέρες της εγγύησης του σου εμφανίσει πρόβλημα είναι υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν με καινούριο...

δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει σε όλα τα προϊόντα αλλα σε κάποια ναι.

Το κουτί δεν είχε μέσα ενα χαρτάκι με την εγγύηση το οποίο έπρεπε να το συμπληρώσεις και να το στείλεις στη Φωτομάτικ ΑΕ (Επίσημο αντιπρόσωπο Olympus) ? Αν το έχεις στείλει τότε μιλάς απευθείας με τη Φωτομάτικ αλλιώς με το eshop.

www.fotomatic.gr

http://www.olympus.com.gr/aindex.html

Παιδιά σας ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια σας. Όποιος έχει ιδέα τι μπορεί να φταίει ας μου πει για να πάω προιδεασμένος στο service.

Αυτο ετσι οπως το περιγραφεις ειναι μαλλον προβλημα του ccd.Οποτε μην το σκεφτεσαι καθολου.Rma it!

Ότι κι αν σου πούν, να επιμείνεις. Σύμφωνα με νόμο της Ε.Ε πρέπει να παρέχεται υποχρεωτικά 24 μήνες εγγύηση, ισχύει σ' όλες τις χώρες μέλη, σ' όλα τα προιόντα και δή τα ηλεκτρονικά.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας και ελπίζω να μην μπλέξω σε διαδικασίες service αλλά να την αντικαταστήσουν. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μία δουλεύει και μία δεν δουλεύει. Αν την πάω εκεί και για κακή μου τύχη λειτουργεί κανονικά τι θα πρέπει να κάνω???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.