Jump to content

Το νεο μου PSU!!!

phil1416003162

Recommended Posts

Στην τελικη το σκοτωνεις με κανα 15-20 ευρω λιγοτερο και παιρνουμε το eu edition μαζι :)

Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 02:51]

Καλοδουλευτο βρε!

:p;):p;)

Ουπςςςς........:o

Καλοδούλευτο...:D

καλοριζικο. αλλα δεν φοβασε μετους σοληνες νερου μπροστα απο το τροφοδοτικο?

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

ψησου...;)

Ωρες ώρες δε καταλαβαίνω εαν μου τη λές ή κανεις πλάκα...

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:27]

καλοριζικο. αλλα δεν φοβασε μετους σοληνες νερου μπροστα απο το τροφοδοτικο?

Εσυ δε φοβασαι με τα αερια που παιζεις και εγω θα φοβηθω το νερακι του Θεουλη :p

Παντος ρε συ Θοδωρη(αυτο δεν ειναι το ονομα σου zyx?),το ριμαδι το DFI κανει reset μετα τα 250-255fsb.Εσυ εχεις αντιμετοπισει κατι αντιστηχο στο δικο σου;Εχω δοκιμασει τα παντα εκτος απο το να βελτιοσω την ψυξη στα mosfet μεταξι chipset και ram.

Αρχική απάντηση από Trooper

Ωρες ώρες δε καταλαβαίνω εαν μου τη λές ή κανεις πλάκα...

Δεν σου τη "λεω"....γιατι να το κανω αυτο αλλωστε...απλα βαριεμαι να βαζω φατσουλες ωρες ωρες!Το ψησου σημαινει αφου σου αρεσει να το παρεις αν μπορεις, δεν στο λεω για να σε κοροιδεψω απλα στο λεω σαν να σου μιλουσα κανονικα με φιλικο υφος και ησουν διπλα μου.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Δεν σου τη "λεω"....γιατι να το κανω αυτο αλλωστε...απλα βαριεμαι να βαζω φατσουλες ωρες ωρες!Το ψησου σημαινει αφου σου αρεσει να το παρεις αν μπορεις, δεν στο λεω για να σε κοροιδεψω απλα στο λεω σαν να σου μιλουσα κανονικα με φιλικο υφος και ησουν διπλα μου.

OK Καλώς, sorry για το off topic.

Αρχική απάντηση από phil

Παντος ρε συ Θοδωρη(αυτο δεν ειναι το ονομα σου zyx?),το ριμαδι το DFI κανει reset μετα τα 250-255fsb.Εσυ εχεις αντιμετοπισει κατι αντιστηχο στο δικο σου;Εχω δοκιμασει τα παντα εκτος απο το να βελτιοσω την ψυξη στα mosfet μεταξι chipset και ram.

ναι θοδωρη με λενε εχεις σκευτη το ενδεχομενο οτι δεν πανε αλλο οι μνημες? βλεπω εχεις 2χ512 οχι εγω δεν εχω κανενα προβλημα αλλα με 2χ512 ch-5 πηγα 250 γιατι απλα δεν πηγεναν αλλο τα ch-5 με 2-2-2-5;)

παντος ψυκτρακια εχω βαλη παντου.

Αρχική απάντηση από zyx [Χθες, στις 22:55]

ναι θοδωρη με λενε εχεις σκευτη το ενδεχομενο οτι δεν πανε αλλο οι μνημες? βλεπω εχεις 2χ512 οχι εγω δεν εχω κανενα προβλημα αλλα με 2χ512 ch-5 πηγα 250 γιατι απλα δεν πηγεναν αλλο τα ch-5 με 2-2-2-5;)

παντος ψυκτρακια εχω βαλη παντου.

Αυτη η φωτο νομιζω οτι απαλασει τις μνημες απο καθε υποψια και πριν απο λιγο γεμισαν με ψυκτρακια και τα υπολοιπα mosfets αλλα με 255 δεν μπαινει καν windows:tomato:

post-407-1416071576,3795_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC [Χθες, στις 20:39]

Καλορίζικο και καλοδούλευτο και από εμένα. Ανέφερες πόσο σου κόστισε;

Ναι κανει 199 ευρω +18 η 36 ευρω(FedEx)δεν ειμαι σηγουρος τι μεταφορικα μου χρεωσαν ακομα.

λογικοτατο. δεν ειπε κανεις οτι εκει που εισαι ερορ φρεε ειναι και stable στα windows παντα παιζει πιο κατω. και τα 5-6 htt ειναι λογικοτατο. απλα δοκιμασε αν δεν το εχεις κανει τις εξτρα ρυθμησεις τις dfi γιατι δινουν πολυ σταθεροτητα μερικα πραγματα. η mobo ειναι αψογη απλα θελει ψαξιμο το bios;)

Αν ενοεις τις ρυθμισεις με τα timings δεν εχω ασχολιθει ιδιαιτερα,παντος θα το ψαξω λιγο ακομα μεχρι να ερθει το nf4(αμην και ποτε)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.