Jump to content

Το νεο μου PSU!!!

phil1416003162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μπορει να μην ειμαι ο πρωτος στο forum που θα αποκτησει NF4(καταραμενο overclockers :mad: )αλλα νομιζω οτι με το τροφοδοτικο ημουν αρκετα ποιο τυχερος(να ναι καλα το pc-memory-upgrade:clap: )

post-407-1416071572,2137_thumb.jpg

με γειες το θηριακι...............καλοδουλευτο και απροβληματιστο πανω απ' ολα.......περιμενουμε φωτογραφιες μεσα απο το κουτι καθισμενο στο θρονο του.:snap:

Ευχαριστω παιδια.

Απο pc-memory-upgrade http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/ocz-accessories.asp

Αυτο για το οποιο δεν ειμαι σηγουρος ακομα ειναι αν με χρεωσαν κανονικα δηλ.36ευρω(fedex)οπως λεει στο site η αν με χρεωσαν μεταφορικα που αντιστηχουν σε αυτα που χρεωνουν για τις μνημες(18ευρω).Παντος στο mail λεει οτι μεταφορικα με χρεωσαν 18 ευρω.Θα δηξει οταν ερθει ο λογαριασμος της καρτας.

Να και μια φωτο απο πισω εν ωρα λειτουργιας.Sorry για την ποιοτητα των φωτο αλλα μιας και οπως παντα μου εχει βουτυξει την ψηφιακη η αδερφη μου για αλλη μια φορα καταφευγω στη καμερα του κινητου :D

post-407-1416071572,4314_thumb.jpg

Το στρωνω.....:devil:

Πλακα κανω,απλα επειδη με τις αρχικες ρυθμισεις ηταν στα 11.9κατι και 3.3 παρα κατι του εδωσα λιγακι να ανεβει,ετσι για να βλεπω επιτελους την +12 να λεει 12.Τα ledακια κοκκινιζουν με το παραμικρο ανεβασμα της τασης.

ειναι το eu edition? με το active pfc?

και εγω αυτο θα παρω ειναι οντως θεριο.το μονο που με χαλαει ειναι το πρασινο χρωμα στον ανεμιστηρα.χαθηκε να βαλουν ενα μπλεδακϊ:)

Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 00:43]

ειναι το eu edition? με το active pfc?

και εγω αυτο θα παρω ειναι οντως θεριο.το μονο που με χαλαει ειναι το πρασινο χρωμα στον ανεμιστηρα.χαθηκε να βαλουν ενα μπλεδακϊ:)

Οχι ειναι το 600ADJ.Το μπλεδακι δε θα με χαλαγε και μενα.

Αρχική απάντηση από phil

Οχι ειναι το 600ADJ.Το μπλεδακι δε θα με χαλαγε και μενα.

Στο site παντως απο οτι ειδα εχει το eu edition περιεργο

Δες εδω επισης τις διαφορες http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43573

Why Active PFC better than Passive PFC?

1. Active PFC improves Power Factor to more than 95% , which surpasses the 75%PF with Passive PFC solution. Thus Active PFC is more energy saving than Passive PFC.

2. Lighter equipment will be the trend for all 3C products and PSU as well. Passive PFC PSU adopts cumbersome components which make it much heavier than an Active PFC PSU.

Benefits of Active PFC:

Large buffer to EN harmonics requirement to ensure compliance.

Opportunity for future cost decreases as ICs requirement volumes increase.

Low risk in terms of material shortage.

A more "professional" solution than Passive one.

Full range feature comes with less cost.

Perfect power factor approach 1 for power utilization. (Environment friendly)

Better competition when power goes up was the trend of CPU's requirement.

Negatives of Passive PFC:

Mass production of inductor must be accurate due to small buffer to EN harmonics limit.

Heavy weight that might create problems during transport. (Vibration & shock)

Possible shortage of ferrite material.

Vibration noise if structure is not fixed correctly.

[Β]Poor competition (cost and performance) when power up to 300W or more.[Β]

Οντως στην καινουρια παρτιδα που φερανε(χθες ειχαν τελιωσει)γραφει οτι ειναι το EU.Παλι την καλητερη αγορα εκανα :tomato: :...:

Δεν ηξερες δεν ρωταγες?

Σοβαρα τωρα παντως μην ανυσηχεις και τοσο πολυ σε αυτα τα watt και ειδικα το ocz οι διαφορες δεν ειναι και τοσο τραγικες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.