Jump to content

Αποκωδικοποιητής-πρόγραμμα για TVcard

elias_MJ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ξέρετε αν υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να λειτουργεί ως αποκωδικοποιητής σήματος σε μια κάρτα τηλεόρασης για να μπορείς να λαμβάνεις συνδρομητικά κανάλια.

Όπως τη συσκευή που αποκωδικοποιά το σήμα αλλά σε software.

Η αποκωδικοποίηση σήματος, π.χ. Filmnet, με χρήση κάρτας TV είναι δυνατή σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά ταυτόχρονα είναι και παράνομη. Για αυτό το λόγο δεν θα μπορέσει κάποιος να σου απαντήσει ευθέως σε μια τέτοια ερώτηση εδώ αλλά μόνο μέσο πμ.

Θα σε παρακαλούσα να ξανά ρίξεις μια ματιά στους κανόνες του forum

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/faq.php?

πιστεύω πως δεν είναι παράνομο γιατί απλά αντί να έχεις τη συσκευή διαθέτεις κάποιο software.δηλαδή πρέπει να έχω τυπογραφική μηχανή αντί του word για να γράψω ένα κείμενο.

δεν λέω ότι θα πιάνω παράνομα συνδρομοτικά προγράμματα,απλά θέλω να μάθω αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα.

Τα συνδρομητικά κανάλια δίνουν το σήμα τους κωδικοποιημένο, γιατί είναι συνδρομητικά (με πληρωμή).Εάν εσύ προσπαθήσεις να "συλλάβεις" αυτό το σήμα με οποιοδήποτε τρόπο, εκτός από τον νόμιμο που σου δίνει η εταιρεία ή προσπαθήσεις να σπάσεις αυτή την κωδικοποίηση με κάποιο πρόγραμμα/εργαλείο, αυτό είναι παράνομο και θεωρείται ποινικό αδίκημα. Εάν σε ενδιαφέρει να δεις συνδρομητικά προγράμματα μέσω software, το καλύτερο που θα είχες να κάνεις είναι να έρθεις κατευθείαν σε επικοινωνία μαζί τους και να τους ρωτήσεις. Στην Ελλάδα από όσο ξέρω δραστηριοποιείται η εταιρεία NOVA μόνο (εάν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος).Για να έρθεις σε επικοινωνία με την εταιρεία, πήγαινε εδώ: http://www.nova.gr/gr/contact.asp

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.