Jump to content

ati 1900xtx 48 pipes την θελω!!!!!!!!!!!!

ultraex2005

Recommended Posts

Πάντως διάβασα ότι θα βγει και 7900gtx η οποία είναι πιο γρήγορη από gtx512 sli.Επίσης θα βγει και 7900gt.Άρα να περιμένουμε πτώση τιμής στην 7800gt.Αν πάει περίπου 260-280 ευρώ θα χτυπήσω μία δεύτερη

Eκτoς και αν μου διαφευγει κατι ... Το device id 7100 ειναι της X1800XT .

Ναι ναι σόρρυ. ξέχασα να αναφέρω οτι το screeny είναι απο την σύγκριση Χ1800ΧΤ με το αντίστοιχο score της Χ1900ΧΤ αλλά με τρελά ρολόγια στην Χ1800ΧΤ...

νομίζω ότι πρέπει λίγο να δεις στο xtreme....

http://img507.imageshack.us/my.php?image=3d056dw.jpg

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87349

11600 βλέπω εγώ...:p

Ακυρο ολίγον γιατί πολλοί έχουν ας πούμε 7800GTX αλλά δεν βγάζουν όλοι το ίδιο σκορ ;)

Στο ίδιο σύστημα των λινκ βάλε την 7900 να δούμε πόσο θα βγάλει..

κοιτα και αυτό

x1900cf_18388.png

Ακυρο ολίγον γιατί πολλοί έχουν ας πούμε 7800GTX αλλά δεν βγάζουν όλοι το ίδιο σκορ ;)

Στο ίδιο σύστημα των λινκ βάλε την 7900 να δούμε πόσο θα βγάλει..

κοιτα και αυτό

x1900cf_18388.png

[edit]

το σύστημα των λινκς είναι amd 2700 me 1gb ram....δηλαδη σχεδόν ίδιο με το fx-57....

[/edit]

το crossfire Οκ....αλλά κάτσε ρε φίλε με -16 temps τι αποδεικνύεις? το βλέπω ότι σκίζει αλλά ποιος θα πάρει croosfire.....άσχετο με αυτό που απάντησα......

τώρα νομίζεις ότι τα 100 mhz διαφορά στο πυρήνα αν συγκρίνεις αυτό που μου έδωσες σαν λόγια εσύ και γω σαν λινκ, στο αποτέλεσμα δημιουργεί 2000 πόντους διαφορά....τι να σου πω , δεν το έχω συναντήσει αυτό.......στο 3δmark αναφέρομαι.....

και όταν βάλω την 7900 θα ποστάρω no problem θα βγάλει 13000...έχω 2 μήνες καιρό :p:p:p μέχρι να εμφανιστεί :p

WTF???

Ελπίζω να είναι λάθος η εικονίτσα του προϊόντος, γιατί η δικιά μου πιάνει 60 βαθμούς για την πλάκα με το silencerοειδές coolerάκι της...Δεν θέλω καν να φανταστώ πόσο θα αεβάζει μια Χ1900 με κανονικό...

-16 μάλλον είναι το ambient γιατί πιό πάνω λέει 64...

To 64 είναι το voltage regulator. To -16 είναι το core temp...

Από την άλλη μόνο εμένα μου φαίνεται περιέργο το screenie αυτό? Αφ'ενός δεν είναι crossfire. Ή τουλάχιστον δεν το βλέπουμε πουθενά, το μόνο που βλέπουμε είναι ότι είναι η cf edition κάρτα. Αν είναι όντως στους -16 η κάρτα, γιατί είναι μόνο 783 ο πυρήνας? Εμένα με το στοκ ανεμηστήρι, πιάνει τα 760...Τόσο δύσκολα ανεβαίνει? Κάτι ακόμα: για να είναι στους -16 σίγουρα δεν είναι με αέρα...Άρα τι θέλει εκείνο το 100% στη θέση του fan speed?

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι απλά διαβάζει λάθος τον αισθητήρα (ή είναι χαλασμένος) και είναι σε φυσιολογική θερμοκρασία αυτό το σκορ και μάλιστα με αέρα...Ακόμα και αν είναι cf, είναι εντυπωσιακό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.