KAL_COR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 γεια και χαρα!!εχω βαλει εδω και κανα 15ημερο το speedfan kai προχθες που το ανοιξα βλεπω το τεμπ 2 66 βαθμους κελσιου χωρις καν να εχω ανοιξει καμια εφαρμογη!!και το θεικο ειναι οτι με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου δειχνει καμια 59αρα βαθμους!!!που οφειλετε αυτο????το τεμπ1 κυμαινεται σε φυσιολογικους βαθμους οπως και ο σκληρος... :096: Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Ιανουάριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Εχεις βάλει θερμοαπαγωγική πάστα? Αν ναι και δεν βλέπεις κάποια αστάθεια στο σύστημα (τρέξε ενα super pi 32M) τότε μην σ'απασχολεί! Δεν ανέφερες κιολας τι mobo εχεις και αν έχεις το τελευταίο firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιανουάριος 20, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Μήπως δεν πατάει καλά η ψύκτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Για πες μας και τι επεξεργαστη εχεις αν και απο οτι σε κοβω κανα prsehot θα εχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAL_COR Ιανουάριος 20, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Για πες μας και τι επεξεργαστη εχεις αν και απο οτι σε κοβω κανα prsehot θα εχεις...εχω μια μητρικη μσι 645ε μαχ με ψελερον 1,8!!μεχρι τωρα οποτε το ετρεχα ειχα κυριλε θερμοκρασιες ολα αρχισαν μωλις το πηρα απο ΠΛΑΙΣΙΟ!!λετε να εγινε εκει η ζημια??θα δοκιμασω αν εχει κατσει καλα η ψηχτρα αν με το που το πηρα δεν ειχε κλειδωσει καλα το ενα κλιπσακι του κοολερ τοθ επεξεργαστη και το εβαλα εγω!!!οχι παστα δεν εχω βαλει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Ιανουάριος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 θα δοκιμασω αν εχει κατσει καλα η ψηχτρα αν με το που το πηρα δεν ειχε κλειδωσει καλα το ενα κλιπσακι του κοολερ τοθ επεξεργαστη και το εβαλα εγω!!!οχι παστα δεν εχω βαλει..Η "πάστα" μεταξύ επεξεργαστή και ψύκτρας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Πάλι καλά που εχεις celeron και οχι κανεναν P4 prescot γιατι θα έτρεχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAL_COR Ιανουάριος 20, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Η "πάστα" μεταξύ επεξεργαστή και ψύκτρας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Πάλι καλά που εχεις celeron και οχι κανεναν P4 prescot γιατι θα έτρεχες.[/quoteκοιτα εδω και 2 χρονια περιπου που εχω τον υπολογιστη ειναι ολα κομπλε τωρα εγινε το παραπανω σκηνικο!!!παντως τωρα που θα κανω αναβαμιση σκεφτομαι να προβω σε τετοιες κινησεις!!παντως μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι με το ποθ τον ανοιγω τον η/υ εχει γυρω στους 56 βαθμου΅!!!!!!1 :071: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιανουάριος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 εχω μια μητρικη μσι 645ε μαχ με ψελερον 1,8!!μεχρι τωρα οποτε το ετρεχα ειχα κυριλε θερμοκρασιες ολα αρχισαν μωλις το πηρα απο ΠΛΑΙΣΙΟ!!λετε να εγινε εκει η ζημια??θα δοκιμασω αν εχει κατσει καλα η ψηχτρα αν με το που το πηρα δεν ειχε κλειδωσει καλα το ενα κλιπσακι του κοολερ τοθ επεξεργαστη και το εβαλα εγω!!!οχι παστα δεν εχω βαλει..Αυτά τα δύο να κοιτάξεις.Πρώτον πήγαινε και πάρε μια Θερμοαπαγωγική πάστα.http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=26174032&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=225823&Merchant_Id=1&sts_cid=3Στην συνέχεια βγάλε την ψύκτρα. Καθάρισε την από τυχόν υπολείμματα (?). Βάλε μικρη ποσότητα πάστα στο κέντρο του επεξεργαστή και τοποθέτησε σωστα την ψύκτρα από πάνω και σιγουρέψου ότι κούμπωσε σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.