astrovasilis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 Kατέβασα το πρόγραμμα από το guru3d.com το έγραψα σε ένα cd πάω σπίτι του το βάζω στο dvd - rom ξεκινάει και μου λέει ότι θέλει έναν κωδικό . Τι είναι αυτό;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιανουάριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Απλα για να κανει εκτενη τεστ και για να καταχωρησει το σκορ σου στη βαση δεδομενων της futuremark θελει να το αγορασεις και αρα να βαλεις κωδικοΜπορεις ομως να το χρησιμοποιησεις με τα βασικα τεστ χωρις κωδικο (και αρα χωρις να δωσεις μια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Ιανουάριος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Μιλάω για την αρχή προτού το εγκαταστήσω. Είναι απλώς ένα αρχείο χωρίς να έχει κάποια φωτογραφία ( όπως πχ έχουν τα .zip αρχεία ). Πάω να το εγκαταστήσω και θέλει κωδικό. Δεν δίνω κανέναν και και μου λέι ότι αυτλο το .exe is not supprted archieve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Ιανουάριος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Kατέβασα το πρόγραμμα από το guru3d.com το έγραψα σε ένα cd πάω σπίτι του το βάζω στο dvd - rom ξεκινάει και μου λέει ότι θέλει έναν κωδικό . Τι είναι αυτό;;;ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΥΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ. ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Ιανουάριος 20, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.