Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ 3D MARK 2006

astrovasilis

Recommended Posts

Kατέβασα το πρόγραμμα από το guru3d.com το έγραψα σε ένα cd πάω σπίτι του το βάζω στο dvd - rom ξεκινάει και μου λέει ότι θέλει έναν κωδικό . Τι είναι αυτό;;;

Απλα για να κανει εκτενη τεστ και για να καταχωρησει το σκορ σου στη βαση δεδομενων της futuremark θελει να το αγορασεις και αρα να βαλεις κωδικο

Μπορεις ομως να το χρησιμοποιησεις με τα βασικα τεστ χωρις κωδικο (και αρα χωρις να δωσεις μια)

Μιλάω για την αρχή προτού το εγκαταστήσω. Είναι απλώς ένα αρχείο χωρίς να έχει κάποια φωτογραφία ( όπως πχ έχουν τα .zip αρχεία ). Πάω να το εγκαταστήσω και θέλει κωδικό. Δεν δίνω κανέναν και και μου λέι ότι αυτλο το .exe is not supprted archieve.

Kατέβασα το πρόγραμμα από το guru3d.com το έγραψα σε ένα cd πάω σπίτι του το βάζω στο dvd - rom ξεκινάει και μου λέει ότι θέλει έναν κωδικό . Τι είναι αυτό;;;

ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΥΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ. ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.