Jump to content

Αντλία και νερό

Jonys

Recommended Posts

Αγόρασα την αντλία μου SUMBERSIBLE PUMP SP-2500 1400L/H με 17.5 ευρώ απο ένα pet shop στην γειτονιά μου. Είναι καλή?????

Όσο για το νερό αγόρασα 4L απιονισμένου νερού απο το dia με 50 λεπτά του ευρώ και ύστερα το έβρασα κιόλας μήπως χρηάζεται να του βάλω και κανένα άλλο ειδικό υγρό για να δουλεύει 24/7 και να το αλάζω μια φορά τον μήνα και ποιό αργά αν γίνεται?????

(συγνώμη για τα τυχόν λάθη είμαι ανορθόγραφος)

Παιδια μια που μιλησαμε για αντλίες που μπορώ να βρω την αντλία L20 από site στο ιντερνετ να τη παραγγειλω γιατι εδω στην Μυτιληνη δεν εχουν τιποτα.... ολοι αχρηστοι ειναι... να φανταστειτε δεν ηξεραν να μου δώσουν ρακορ μισης ιντσας...

οσο για σ'ενα φιλε μου Jonys σου προτείνω την L20 που ειναι φτηνη και ειναι και δοκιμασμενη. περιμενω απαντηση.

δέν το σκέφτηκα τα βάλω ολά μαζί σόρυ:cry:

πάντως στις δοκίμες που έχω κάνει πρόβλημα δεν έχει το νερό περνάει γρήγορα από τα λάστηχα, δεν κάνει θόρυβο και δεν ζεσταίνει το νερο που είναι βυθισμένη την άφησα και γύρω στις 15 ώρες συνεχόμενες μάλιστα.

Να και η φότο

post-2147-1416071572,0876_thumb.jpg

α και κάτι που ξεχάσαμε για το νερό έχετε να μου προτήνεται κάτι ξέρω εγώ οινόπνευμα? κάτι τέλος πάντων.

να και μια φότο του νερού (απιονισμένο και βρασμένο)

post-2147-1416071572,1624_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.