MF_III1442169079 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2006 ρε παιδια εχω εναν εξωτερικο δισκο Maxtor 200GB και τον ειχα βαλει να αντιγραφει τα αρχεια που εχει μεσα σε ενα αλλο δισκο εσωτερικο. Καποια στιγμη στο μεσον της αντγραφης μου πεταει οτι το αρχειο που αντιγραφεται ειναι corrupted και δεν μπορει να αντιγραφει. Παω να μπω μεσα στον εξωτερικο τπτ μου ελεγε παλι οτι ειναι corrupted. Τον αποσυνδεω απο το usb, τον ξανασυνδεω μου λεει κανονικα οτι βρεθηκε δισκος μου λεει μοντελο και οτι μπορω να τον χρησιμοποιησω κανονικα... Αλλα δεν μου εμφανιζει το drive του για να μπω μεσα... πολυ παραξενο... Παω στο Υλικο υπαρχει και εκει σαν δισκος και μου λεει οτι λειτουργει σωστα...Ξερει κανεις τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Ιανουάριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Εαν ο δίσκος εχει την δυνατότητα να συνδεθεί απευθείας σε κάποιο κανάλι IDE/SATA θα σου πρότεινα να τον συνδέσεις εκει και να κάνεις ένα checkdisk. Μπορείς να το κάνεις και οσο είναι συνδεμένος σε usb αλλά εγω προσωπικά θα ήμουν πιο σίγουρος αν ήταν ο δίσκος απευθείας συνδεδεμένος.Σε περίπτωση που και παλι σου παρουσιάζει τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα μετά τον έλεγχο νομίζω οτι θα ήταν καλό να πάρεις τα δεδομένα ακόμα και με την χρησιμοποίηση κάποιου προγράμματος για recovery (μπορείς να βρεις αρκετά thread για τέτοιου είδους προγράμματα στο φορουμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Ιανουάριος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Πως θα τον κανω chedisk απο το το recovery konsole εννοεις? Αλλα αφου δεν τον βλεπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιανουάριος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Μιλαμε για εξωτερικο σκληρο ή σκληρο σε θηκη?Παιζει καμια live linux εκδοση να δοκιμασες αν τον βλεπεις απο εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Ιανουάριος 20, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 εξωτερικο κανονικο... Δοκιμασα με slaxkware λεει unknown partition table. Αν δοκιμασω πχ με το File Scavenger να κανω recovery οπως ειδα σε ενα αλλο thread μετα ομως πως θα τον κανω να τον βλεπουν τα Windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιανουάριος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αν παρεις τα αρχεια με file scavenger ή καποιο αλλο προγραμμα,ριχτου ενα φορματ.Αν και μπορει να εχει αρχιζει να τα παιζει...ΥΓ Σα να @$#@%$#@ το partition table μου φαινεται.FAT32 ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Ιανουάριος 20, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 α δεν θυμαμαι τι ειναι Format πως να του ριξω? με το File Scavenger? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF_III1442169079 Ιανουάριος 22, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 οκ παιδια! Εκανα recover τα αρχεια με το File Scavenger και μετα τον τραβηξα format με τη διανομη του Mandrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.