Jump to content

καλυτερο bios update??

d|smal

Recommended Posts

εχει διαφορα αν κανω update το bios μεσα απο τα windows η με flash δισκετα?

Απο τη δισκετα θεωρειται πιο ασφαλες γιατι στα windows αμα κολλησει κατι την εκατσες. Αλλα οσα Bios update εχω κανει μεσα απο Windows εγω δεν ειχα ποτε προβλημα και εχω κανει παρα μα παρα πολλα. Κατα τα αλλα πρακτικη διαφορα δεν εχουν.

εχω και dual bios της gigabyte οποτε και να κολησει δεν πιστεβω να εχω προβλημα..

εχω και dual bios της gigabyte οποτε και να κολησει δεν πιστεβω να εχω προβλημα..

A οχι δε καταλαβαινει τιποτα. Εχω και εγω dual bios gigabyte. Μια φορα μου εστειλε η gigabyte ενα beta bios και κρεμασε το Motherboard, και στο restart ενω τραβαγα τα μαλλια μου μπηκε αυτοματα ξανα το bios απο το backup και ξεκινησε αμεσως.

ολα μια χαρα απο τα windows με το προγραμματακι της gigabyte ουτε dual χρειαστηκε ουτε τπτ... 2 το βραδυ καθομαι κ γω και κανω update το bios..

ολα μια χαρα απο τα windows με το προγραμματακι της gigabyte ουτε dual χρειαστηκε ουτε τπτ... 2 το βραδυ καθομαι κ γω και κανω update το bios..

Ευτυχως δε θα χασεις τον υπνο σου :)

Ποιο Motherboard ειναι?

Ευτυχως δε θα χασεις τον υπνο σου :)

παντα τις μεγαλες βλακειες βραδυ τις κανω.. για να μην κοιμαμε κ να ξυπναω τους απο κατω απο το θορυβο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.