d|smal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2006 εχει διαφορα αν κανω update το bios μεσα απο τα windows η με flash δισκετα?
bfc_xxx Ιανουάριος 19, 2006 #2 Ιανουάριος 19, 2006 εχει διαφορα αν κανω update το bios μεσα απο τα windows η με flash δισκετα?Απο τη δισκετα θεωρειται πιο ασφαλες γιατι στα windows αμα κολλησει κατι την εκατσες. Αλλα οσα Bios update εχω κανει μεσα απο Windows εγω δεν ειχα ποτε προβλημα και εχω κανει παρα μα παρα πολλα. Κατα τα αλλα πρακτικη διαφορα δεν εχουν.
d|smal Ιανουάριος 19, 2006 Author #3 Ιανουάριος 19, 2006 εχω και dual bios της gigabyte οποτε και να κολησει δεν πιστεβω να εχω προβλημα..
bfc_xxx Ιανουάριος 19, 2006 #4 Ιανουάριος 19, 2006 εχω και dual bios της gigabyte οποτε και να κολησει δεν πιστεβω να εχω προβλημα..A οχι δε καταλαβαινει τιποτα. Εχω και εγω dual bios gigabyte. Μια φορα μου εστειλε η gigabyte ενα beta bios και κρεμασε το Motherboard, και στο restart ενω τραβαγα τα μαλλια μου μπηκε αυτοματα ξανα το bios απο το backup και ξεκινησε αμεσως.
d|smal Ιανουάριος 19, 2006 Author #5 Ιανουάριος 19, 2006 ολα μια χαρα απο τα windows με το προγραμματακι της gigabyte ουτε dual χρειαστηκε ουτε τπτ... 2 το βραδυ καθομαι κ γω και κανω update το bios..
bfc_xxx Ιανουάριος 19, 2006 #6 Ιανουάριος 19, 2006 ολα μια χαρα απο τα windows με το προγραμματακι της gigabyte ουτε dual χρειαστηκε ουτε τπτ... 2 το βραδυ καθομαι κ γω και κανω update το bios.. Ευτυχως δε θα χασεις τον υπνο σου Ποιο Motherboard ειναι?
d|smal Ιανουάριος 19, 2006 Author #8 Ιανουάριος 19, 2006 Ευτυχως δε θα χασεις τον υπνο σου παντα τις μεγαλες βλακειες βραδυ τις κανω.. για να μην κοιμαμε κ να ξυπναω τους απο κατω απο το θορυβο..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.