Jump to content

Μαγκες!!!Πρεπει να με δουλεψανε σημερα!6800GS!ΒΟΗΘΕΙΑ!

Spiros1442169136

Recommended Posts

Σας χαιρετω και ευχομαι σε ολους σας καλη χρονια! Να σας πω οτι σημερα η με δουλεψανε ψιλο γαζι ή ΤΖΑΜΠΑ κλεγομε!! Αγορασα σημερα την XFX 6800GS XXX etσι νομιζω τουλαστιχον!!!! Και γιατι λεω νομιζω γιατι πρωτη φορα ειδα XFX προιον σε κανονικο κουτι και οχι σε σχηματος Χ!!!! Το πιο σημαντικο ειναι οτι αλλο ORDER CODE εχει το κουτι το δικο μου(PVT42guad3) και αλλο στο SITE της XFX(PVT42guad7) Ειναι ενα νουμερο αλλα μπορει να κανει την διαφορα στην εκδοση ΧΧΧ! ομως στο κουτι γραφει ΧΧΧ με αυτοκολητο!Ελα μου ομως που τα CODE ειναι διαφορετικα και ψιλοι στα αυτια μου μπηκανε! Πειτε τη γνωμη και την συμβουλη σας!

Δεν μπορω να δω ρολογια γιαυτο ειμαι ετσι! Εχω τον καλο υπολογιστη με PCI-e αλλου! ΕΜΕΝΑ αλλαζει το τελευταιο νουμερο ειναι 3! Την πηρα σε τετραγωνο κουτι και οχι σε Χ!Τι παιζει!Τελοσπαντων τι λεει καλη!

Η μόνη από τις 3 στο site που τελειώνει ο κωδικός σε 3 είναι AGP και με χαμηλωμένα ρολόγια.

Θα πρέπει να πεις λεπτομέριες.

Πόσο π.χ. την πήρες και αν γράφει το κουτί σε τι συχνότητες τρέχει.

No worries :)....η ΧΧΧ είναι...στο νετ βρίσκω πολλούς κωδικούς, δεν είναι απαραίτητο να είναι ένας μόνο...π.χ. PV-T42G-UAD7, PV-T24G-UAD7, PV-T42G-UAF7...κ.ο.κ.

http://www.google.com.gr/search?q=XFX++6800gs+code+PV-&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&num=20&hs=0g2&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial

και τι πιο απλό απ το να βάλεις τον κωδικό σου στο γούγλη?

http://www.google.com.gr/search?q=PVT42guad3&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official

Μεγιές.

εστειλα στην XFX mail και περιμενω απαντηση! Πηρα την OCTABIT και μου ειπαν (οχι αμεσως) οτι επειδη αλλαξαν οι συσκευασιες αλλαξαν τα CODE αλλα δεν το πολυ εχαψα γιατι πηγα στο site tis XFX και δεν ειδα καμια αλλaγη!

Εκανα registration αλλα δεν εχει διαφορα! Δηλαδη θελω να πω οτι το δηλωσα αλλα δεν μου ειπε κατι για το προιον! Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι αυτο το code δεν το εχει καθολου μεσα στο site!!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΟΝΛΙΝΕ1 ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ CODE NA ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ χχχ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ!

Στο γοογλε βρηκα αυτό:

PVT42GUAD3

Specifications

* Graphics Core 256-bit

* Memory Interface 256-bit

* Memory Bandwidth 32 GB/sec

* Vertices Per Second 531 Million

* Memory Date Rate 1.1 GHz

* Pixels per Clock (peak) 12

* Textures per Pixel 12

* RAMDACs 400 MHz

* Fill Rate 5.1 Billion Texels/sec.

* Memory Clock 1.1GHz (vs standard at 1GHz)

* Engine Clock 485MHz (vs standard at 425MHz)

* Chipset GeForce 6800 GS

* Memory 256 MB

* Bus Type PCI-E

* Memory Type DDR3

* Memory Bus 256-bit

* Output DVI

* Highlighted Features TV Out , SLI ready , HDTV ready

Lite Retail Box Includes cables, manuals and drivers

Μηπως απλα διαφερει απλα στο κουτι για να κοψουν κανενα δυο ευρω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.