Jump to content

Ερώτηση

Theo.gr

Recommended Posts

Πως μπορώ να υπολογίσω πόσο καταναλώνει?

Υπαρχουν δυο τροποι απ οοσο παει ο νους μου .

1ον) Με ενα ups που εχει software για ελεγχο και ρυθμισεις . Εχω την εντυπωση πως ολα τα line interactive εχουν αυτη τη δυνατοτητα.

2ον) Με ενα πολυμετρο/αμπερομετρο (ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ομως)

Επειδή δεν διαθέτω τίποτα από αυτά το δυο μήπως ξέρει κανείς ποσό καταναλώνει το Enermax Noisetaker 600W?

Επειδή δεν διαθέτω τίποτα από αυτά το δυο μήπως ξέρει κανείς ποσό καταναλώνει το Enermax Noisetaker 600W?

Απο ενα review του tomshardware ειδα οτι το τροφοδοτικο σου εχει efficiency 80% .

Aρα σε μια δεδομενη στιγμη που η CPU και η VGA , κατα κυριο λογο , χρειαζονται 200W περιπου , τοτε το τροφοδοτικο καταναλωνει 200/0.8= 250W .

Περιπου εκει να υπολογιζεις για χρηση σε full load μαζι και με καρτα γραφικων να δουλευει στο τερμα.

Οταν ειναι idle , μπορει να καταναλωνει μονο 120-130W . (http://techreport.com/onearticle.x/7417)

Μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ για κάποιο πρόγραμμα που υπολογίζει πόσα w χρειάζεται ένα πισι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.