Jump to content

LG F900P Ή Mitsubishi 930SB?ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Elias

Recommended Posts

Aν εννοείς την diamond plus 93sb την έχω και είναι φοβερή οθόνη. Αντίθετα η lg που είχα κάτσει μπροστά της κανα 2-ωρο σε netcafe μου φάνηκε πολύ κουραστική. Από την άλλλη όμως είναι πιο φτηνή αρκετά

Mitsu 4 ever. H LG καλη οθονουλα δεν λεω αλλα θα στραβωθεις, χωρια που υπαρχουν πολλες με ελαττωματα και σιγουρα δεν θες να σου κατσει μια...

Αρχική απάντηση από Elias

ΓΙΑ ΤΗΝ VIEWSONIC 19'' G90F+b ΤΙ ΛΕΤΕ? ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ?

Έχω την G90F κοντά 3.5 χρόνια. Την δουλεύω στα 1152χ864 στα 85ΗΖ. Τον πρώτο χρόνο την είχα στην ίδια ανάλυση στα 100ΗΖ , μέχρι που κάηκε ένας κόκκος φωσφόρου και κατέβασα την συχνότητα για να μην ζορίζεται ιδιαίτερα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος μαζί της αλλά, αν αγόραζα τώρα θα προτιμούσα την LG F900P.

Η LG έχουν ακόμα 0pixel εγγυηση; γιατι κάπου ακουσα ότι απο 1/1/2005 τέλος η εγγυήση.

ισχυει κάτι τέτοιο;

Αρχική απάντηση από ΣΤΕΦΟΣ [Σήμερα, στις 14:15]

Η LG έχουν ακόμα 0pixel εγγυηση; γιατι κάπου ακουσα ότι απο 1/1/2005 τέλος η εγγυήση.

ισχυει κάτι τέτοιο;

Εδω μιλαμε για CRT οθονη :whistling

Απο ο,τι ξερω παντως η εγγυηση για 0 pixel ισχυει. Αλλα καλυτερα να σου απαντησει καποιο αλλο παιδι που ειναι Ελλαδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.