Jump to content

Οθονη για Gamer

Dark-Shadow

Recommended Posts

Για σας παιδιά είμαι έτοιμος να αγοράσω μια tft οθόνη γιατί η crt μου τα έπαιξε αλλάζει χρώματα γίνετε κίτρινη κτλ.Θέλω να αγοράσω μια οθόνη tft 17άρα με όχι πολλά λεφτά αλλα την θέλω γιατί είμαι σχετικά gamer αλλα θέλω και αυτή η οθόνη να πατάω "ασπουμε" ένα κουμπί και να καθαρίζει τα χρώματα τις οθόνης για όσο πιο καλύτερο. Πια μου προτείνεται?

κάπου στα 300evro αλλα πριν αγοράσω καινούρια θέλω να δω αν φτιάχνεται το πρόβλημα με την crt μου το πρόβλημα είναι ότι στα καλά καθούμενα αλλάζει χρώματα γίνετε κίτρινη μετά μπορεί να γίνει μπλε μετά κανονική και ούτω καθεξής τι λέτε να κάνω?

• 2 weeks later...

Φιλε ειπες σου γινεται κιτρινη δλδ αντικαθιστα το ασπρο χρμα με το κιτρινο??

Λοιπον παιζει να μην εχει τπτ η οθονη απολυτως κ απλως χρειαζεται να αλλακσεις το

καλωδιο τροφοδοσιας η πιο πιθανον αυτο που συνδεεται με την κεντρικη μονδα!

Αλλαξε το με ενα καιωουργιο κ θαδεισ οτι ολα θα ειναι οπωσ πριν:p

ναι αλλα το πρόβλημα είναι ότι το καλώδιο που συνδέεται με την κάρτα γραφικών δεν βγαίνει από την οθόνη!!! μονο τις τροφοδοσίας βγαίνει!!! τι μπορώ να κάνω?

Το φοβόμουν ότι θα το έλεγες αυτό :(

Τι να σου πω... αν έχεις κουράγιο να την πας σε κανέναν που να επισκευάζει τηλεοράσεις και οθόνες, μόνο και μόνο για να αλλάξει το καλώδιο αυτός ανοιγοντάς την.

Αλλιώς μάλλον ξέχνα την.

Βασικα το ιδιο ειχε συμβει σε ενα φιλο μου κ απο οτι θυμαμαι εφταιγε το

καλωδιο τροφοδοσιας της cpu..τεσπα δοκιμασε να αλλαξεις τα καλωδια κ

θα λυθει το προβλημα!Πηγαινε το σε ενα καταστημα ζητα να αλλαξουν

τα καλωδια κ βλεπεις ποιο εχει προβλημα...good luck:)

Αν εχεις καποιο φιλο που εχει Η/Υ δοκιμασε να αλλαξεις τα καλωδια δεν

χρειαζεται να τρεχεις τωρα...:p

Αφού το παιδί είπε ότι δεν μπορεί να βγει το καλώδιο VGA πως θα αλλάξει καλώδιο?

Και το πρόβλημα που έχει συνήθως εμφανίζεται λόγω χαλασμένου VGA καλωδίου. :p

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.