Dark-Shadow Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2006 Για σας παιδιά είμαι έτοιμος να αγοράσω μια tft οθόνη γιατί η crt μου τα έπαιξε αλλάζει χρώματα γίνετε κίτρινη κτλ.Θέλω να αγοράσω μια οθόνη tft 17άρα με όχι πολλά λεφτά αλλα την θέλω γιατί είμαι σχετικά gamer αλλα θέλω και αυτή η οθόνη να πατάω "ασπουμε" ένα κουμπί και να καθαρίζει τα χρώματα τις οθόνης για όσο πιο καλύτερο. Πια μου προτείνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 μπορεις να μας πεις ποσα χρηματα διαθετεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 κάπου στα 300evro αλλα πριν αγοράσω καινούρια θέλω να δω αν φτιάχνεται το πρόβλημα με την crt μου το πρόβλημα είναι ότι στα καλά καθούμενα αλλάζει χρώματα γίνετε κίτρινη μετά μπορεί να γίνει μπλε μετά κανονική και ούτω καθεξής τι λέτε να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Συνηθως πεθαινουν οταν τα κανουν αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Με 300ε παντως παιρνεις την lg1915s η οποια ειναι 19αρα και παρα πολυ καλη για τα λεφτα της με γρηγορο πανελ 12ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Ιανουάριος 19, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 a να ρωτήσω και κάτι άλλο τι κάνει απομαγνητισμός στην οθόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname Φεβρουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Φιλε ειπες σου γινεται κιτρινη δλδ αντικαθιστα το ασπρο χρμα με το κιτρινο?? Λοιπον παιζει να μην εχει τπτ η οθονη απολυτως κ απλως χρειαζεται να αλλακσεις το καλωδιο τροφοδοσιας η πιο πιθανον αυτο που συνδεεται με την κεντρικη μονδα! Αλλαξε το με ενα καιωουργιο κ θαδεισ οτι ολα θα ειναι οπωσ πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Φεβρουάριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Κοιτα και την 1780 αν πας σε 17αρα απλα φοβερη.ΤΟ λεω σαν κατοχος της 1980Q της μεγαλης αδελφης της 1780. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Δοκίμασε πρώτα αυτό που είπε ο Fakez. Εγώ στο γραφείο μου είχα πάθει κάτι παρόμοιο και τελικά έφταιγε το καλώδιο που την συνέδεε με την κάρτα γραφικών. Το άλλαξα και όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname Φεβρουάριος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Φιλε κανε αυτο που ειπα πιο πανω(αλλαξε το καλωδιο που συνδεεται με την καρτα) μην αγοραζεις τζαμπα οθονη κατα 90% αυτο φταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Φεβρουάριος 2, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 ναι αλλα το πρόβλημα είναι ότι το καλώδιο που συνδέεται με την κάρτα γραφικών δεν βγαίνει από την οθόνη!!! μονο τις τροφοδοσίας βγαίνει!!! τι μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 ναι αλλα το πρόβλημα είναι ότι το καλώδιο που συνδέεται με την κάρτα γραφικών δεν βγαίνει από την οθόνη!!! μονο τις τροφοδοσίας βγαίνει!!! τι μπορώ να κάνω? Το φοβόμουν ότι θα το έλεγες αυτό Τι να σου πω... αν έχεις κουράγιο να την πας σε κανέναν που να επισκευάζει τηλεοράσεις και οθόνες, μόνο και μόνο για να αλλάξει το καλώδιο αυτός ανοιγοντάς την. Αλλιώς μάλλον ξέχνα την. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname Φεβρουάριος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 K πως συνδεεται το πc με το monitor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname Φεβρουάριος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Βασικα το ιδιο ειχε συμβει σε ενα φιλο μου κ απο οτι θυμαμαι εφταιγε το καλωδιο τροφοδοσιας της cpu..τεσπα δοκιμασε να αλλαξεις τα καλωδια κ θα λυθει το προβλημα!Πηγαινε το σε ενα καταστημα ζητα να αλλαξουν τα καλωδια κ βλεπεις ποιο εχει προβλημα...good luck:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Shadow Φεβρουάριος 3, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 καλά thnx παιδιά θα την παο σε μάστορα να δούμε τι θα δούμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname Φεβρουάριος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αν εχεις καποιο φιλο που εχει Η/Υ δοκιμασε να αλλαξεις τα καλωδια δεν χρειαζεται να τρεχεις τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Φεβρουάριος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αν εχεις καποιο φιλο που εχει Η/Υ δοκιμασε να αλλαξεις τα καλωδια δενχρειαζεται να τρεχεις τωρα... Αφού το παιδί είπε ότι δεν μπορεί να βγει το καλώδιο VGA πως θα αλλάξει καλώδιο? Και το πρόβλημα που έχει συνήθως εμφανίζεται λόγω χαλασμένου VGA καλωδίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname Φεβρουάριος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Μα ειπα πιο πανω μου εχει τυχει κ να φταιει κ το καλωδιο τροφοδοσιας cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dentoc Φεβρουάριος 16, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Φίλε αν τελικά αποφασίσεις να αγοράσεις 17άρα TFT, επέλεξε μια από τις Eizo P1700 και M1700. Μην πάρεις LG, θα κλαις τα λεφτά σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 16, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Φυσικά να ξέρεις ότι η μετάβαση σε tft από crt σημαίνει ότι σε ορισμένα παιχνίδια δεν θα μπορείς να βλέπεις το maximum frame rate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.