Jump to content

1 GB Dual ή 1.5 GB Single?

perix7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μία ερώτηση.........εχω 2χ512 mb ram σέ dual channel τής kingston αλλά εχω καί 1 ντιμακι 512 mb τής twinmos που καθετε και ρωταω τώρα να τα αφήσω σε dual ή να βαλω καί το twinmos πάνω και να γινει single αλλα 1.5 gb..........το ασχημο

είναι οτι δεν βρηκα ιδιο ντιμακι twinmos που ειναι το:

p/n:M2G9J16A8AMK9F0811A4T

MODEL NO:M2G9J16A-MK

S/N:511W55M07211828

PC3200(CL 2.5) 512MB RAM

Χμμ αυτο ειναι UTT-BH5!Mια χαρα σε βρισκω.Εγω θα σου ελεγα να βαλεις μονο τα 2*512 και να πουλησεις το αλλο.Αν θες παραπανω καλυτερα πουλα τα ολα και παρε 2*1gb..

Αν εισαι σε προ64bit πλατφορμα το dual channel δεν σ ανεβαζει πολυ οποτε μαλλον ειναι καλυτερα να προτιμησεις το 1,5gb αν εισαι σε 64bit τοτε καλυτερα να κρατησεις το 1gb

Εγώ perix7 έχω P43.2 και 2*512 Kingston. Στην μητρική που έχω (MSI 865) για να δουλέψει dual channel πρέπει να βάλεις τα dimm στο 1 και 3. Αν τα βάλεις στο 1 και 2 δουλεύουν single channel, οπότε τα δοκίμασα και τα δύο και βρήκα διαφορά περίπου 5% στα παιχνίδια (Doom, Quake κτλ). Οπότε κατά τη γνώμη μου αν έχεις Pentium μάλλον συμφέρει καλύτερα να πάρεις 2*1GB αν θέλεις εξτρα μνήμη.

Mε 1,5 giga θα είσαι παντού πιο γρήγορος. Tρέξε παιχνίδια και μετροπρογράμματα και θα το διαπιστώσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.