Jump to content

Μεγάλη Ανάγκη

Goku1442169134

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με το pc.Έχω το εξής σύστημα:

-AMD ATHLON 64 x2 3800+

-M/B DFI LANPARTY UT NF4 SLI-D

-2x512 GEIL MEMORY (2.2.2.5)

-XFX 7800 GTX 256

-2x120GB RAID0 KAI 1x200GB

-SOUND BLASTER X-FI EXTREME

-3dmark2005 (8114 marks)

Ενώ όλα τρέχουν πολύ καλά έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια.

Ενώ στο doom3 με -1280x1024,ultra high kai aa4x μου βγάζει στο demo 70 fps όταν παίζω πάει πολύ αργά,σέρνεται!

Στο prince of persia 3 ακόμα και με 1024χ768 και aa0x κάνει αισθητά κολλήματα η οθόνη.

Το ίδιο σκηνικό παρατηρείται και σε πολλά άλλα παιχνίδια.

Ακόμα και κλείνοντας όλα τα προγράμματα που τρέχουν το πρόβλημα εξακολουθεί.

Μην συγκρίνεις τα fps στο demo με αυτά του παιχνιδιού. Το demo είναι precached. Γι αυτό και βγάζει παραπάνω frames. Πάντως για τα κολλήματα που λες είναι απόλυτα λογικό στο doom3 με τις ρυθμίσεις που λες να εμφανίζονται.

Πάντως για τα κολλήματα που λες είναι απόλυτα λογικό στο doom3 με τις ρυθμίσεις που λες να εμφανίζονται.

Δε νομίζω να είναι φυσιολογικό. 6800 έχω και παίζει μια χαρά το Doom3 High Quality 1280x1024 2xAA. Φαντάσου με 7800GTX.

Goku έχεις βάλει τους drivers της CPU και της μητρικής?

ναι παιδια έχω τους τελευταιους drivers σε όλα.δουλευω και tune up utilities οποτε απο registry και δισκους είμαι οκ.Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. φιλαράκι παίζει με 6600 gt με το ιδιο συστημα χωρις raid0 και του παίζει απίστευτα! στο speedfan μου βγάζει την -5v -0,63 και την -12v -9,32. cpu fan έχω ένα blue orb thermaltake και μου τρεχει στις 860 rpm. όλα αυτά είναι φυσιολογικά?θα φρικάρω

1) Στο speedfan τις γραμμές +12v και +3.3v πόσο σου τις βγάζει?

2)Οι Geil μνήμες που έχεις πιο μοντέλο είναι? Aν είναι oι Ultra Platinum δοκίμασε να ανεβάσεις τα timings στα 2.5-3-3-6.

Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με το pc.Έχω το εξής σύστημα:

-AMD ATHLON 64 x2 3800+

-M/B DFI LANPARTY UT NF4 SLI-D

-2x512 GEIL MEMORY (2.2.2.5)

-XFX 7800 GTX 256

-2x120GB RAID0 KAI 1x200GB

-SOUND BLASTER X-FI EXTREME

-3dmark2005 (8114 marks)

Ενώ όλα τρέχουν πολύ καλά έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια.

Ενώ στο doom3 με -1280x1024,ultra high kai aa4x μου βγάζει στο demo 70 fps όταν παίζω πάει πολύ αργά,σέρνεται!

Στο prince of persia 3 ακόμα και με 1024χ768 και aa0x κάνει αισθητά κολλήματα η οθόνη.

Το ίδιο σκηνικό παρατηρείται και σε πολλά άλλα παιχνίδια.

Ακόμα και κλείνοντας όλα τα προγράμματα που τρέχουν το πρόβλημα εξακολουθεί.

Μαστορα για το DOOM στο Ultra High θες 2GB RAM δε φτανει 1GB μνημη γι αυτο το mode μονο μεχρι High Quality.To ιδιο σκηνικο μπορει να συμβαινει και στα αλλα παιχνιδια και μπορει να παιζει ρολο και η X-Fi με τους αχρηστους drivers της creative.......

O thorlite είναι ο σωστός.........ακούστε τον μάστορα........

αν δεν έχεις 2gb ραμ, δεν μπορείς να παίξεις σε ultra high ομαλά... :070:

Μαστορα για το DOOM στο Ultra High θες 2GB RAM δε φτανει 1GB μνημη γι αυτο το mode μονο μεχρι High Quality.To ιδιο σκηνικο μπορει να συμβαινει και στα αλλα παιχνιδια και μπορει να παιζει ρολο και η X-Fi με τους αχρηστους drivers της creative.......

αυτό που σου πε....έχεις raid σε σκληρούς? δε ξέρω πως δουλεύουν αυτά, αλλά αν τα κολλήματα είναι άσχημα, μήπως να αφήσεις ένα σκληρό?μπορεί να παίζει ρόλο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.