Jump to content

Waterblock

Jonys

Recommended Posts

Όπως έψαχνα στο www.fleamarket.gr είδα αυτό www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=2231725 το waterblock είναι και πολύ φτηνό αλλά το θέμα είναι αν κάνει την δουλειά του καλά για έναν athlon xp 2500 barton στα 2.2 volt αν όχι μπορεί κάποιος να μου πεί ένα καλό να πάρω. (η αντλία μου έχει ισχύ 1400 L/H)

Tού έχω στήλει email εδώ και κάποιες μέρες αλλά απάντηση δεν ήρθε ακόμα και εμένα του elevn μου αρέσουν και έχω ακούσει πως κάνουν και για overclocking που στην ουσία για αυτό φτιάχνω w\c θα περημένω καμιά βδομάδα και αν δεν απαντήση θα δώ τι θα κάνω.

Block θα πάρω απο τον Skinny13 είναι και πανάθα και δεν μπορώ να περημένω πότε θα αποφασήσει να απαντήση στο πμ ο eleven και μετά να πληρώνω και τα μεταφορικά απο σαλόνηκα δεν έχω και πολά λεφτά και θέλω να πάρω radiator, block και την X800XT όλα αυτά σύνολο πάνω απο 500 ευρώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.