Daffy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 Γειάς σας παιδιά! Έχω την εν λόγω κάρτα και ενώ όλα πήγαιναν καλά, έχω εδώκαι μία βδομάδα μου κολλάει ο υπολογιστής... Με το που ξεκινάω το Black and White II, μετα από 1-5 λεπτά κολλάει το σύμπαν.. Άντε, λέω, κάτι με το παιχνίδι.. Ξαφνικά μου το παρουσιάζει και με το COD II.. Έχω τους τελευταίους οδηγούς.. Τέλος, όταν βάζω το Riva Tuner να ανιχνεύσει τις μέγιστες τιμές, κάποιες φορές κολλάει και κάποιες όχι.. Δεν ξέρω τι να κάνω.. Κάθε βοήθεια, δεκτή.. ( Το σύστημά μου είναι AMD X2 3800+ @2.6GHz, 1024MB memory, 6600GT ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιανουάριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 δοκίμασες άλλους drivers? επίσης έκανες καμία αναβάθμιση τώρα τελευταία? τι psu έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 χμμμ φταιει το o/c που εχεις κανει στην cpu και απο οτι φαινετε δεν ειναι σταθερος.Το χω παθει και γω. Χαμηλωσε την συχνοτητα της cpu ή αυξησε το vcore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Ιανουάριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Επισης τσεκαρε το ανεμηστιρακι της καρτας...παρομοιο προβλημα σε ιδια καρτα ειχε ενας φιλος μου και τελικα αυτο τα ειχε φτυσει και ανεβαζε θερμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Ιανουάριος 19, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 @Necro{Demon} : Δεν έκανα αναβάθμιση, αν και σκέφτομαι για 7800GT.. Το τροφοδοτικό είναι το Hiper 580W... Δεν δοκίμασα άλλους drivers γιατί πιο πριν δεν είχα προβλήματα...@MysticPanos : Θα το δοκιμάσω κι αυτό.. Ελπίζω να είναι τόσο απλό..@SoulRiver : Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα.. Αλλά επειδή κολλάει, δεν μπορώ να δω τις θερμοκρασίες.. Πάντως λειτουργεί (κανονικά από ότι βλέπω με το μάτι..) Θυμάσαι μήπως θερμοκρασίες που είχε το φιλαράκι με την κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 ε για να φτασει σε σημειο να κολλαει η καρτα πρεπει να χτυπαει 90-100c.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Ιανουάριος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 ναι ειχε φτασει και 105 η συγκεκριμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Ιανουάριος 21, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Λοιπόν παιδιά, τελικά ήταν ο επεξεργαστής.. Χωρίς να ελέγξω αν τρέχει σταθερά, τον άφησα σε αυτήν την συχνότητα και μου παρουσίασε το πρόβλημα.. Όσο για την κάρτα, η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε ποτέ τους 72 βαθμούς.. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Ιανουάριος 21, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 για αυτο το ειπα...επειδη ειχα παθει το ιδιο prob οταν πηγα να παιξω το age of empires 3. Ενω σε ολα τα test, crystal mark, super pi, 3dmark κλπ δεν μου ειχε δημιουργησει prob μολις πηγα να παιξω aoe3 μετα απο 5 λεπτα ετρωγε το κολλημα της ζωης του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.