Jump to content



Νεος κατοχος S2110W


AkisD

Recommended Posts

Παιδια μολις την πήρα απο technixx. Ειχα ενα επεισόδιο με την speedex οπου μου την έφερε μια υπάλληλος καινούργια που δεν μπορούσε καλα καλα να τη σηκώσει και την σκουντουφλαγε οπου εβρισκε. Οταν τη ρώτησα τι κάνει μου είπε οτι δεν ήξερε οτι ηταν ευθραυστο-αν και το εγραφε με μεγάλα γραμματα. Εγινε ενας χαμος, επικοινωνησα με technixx και speedex και τελικα μου ειπαν να την ανοιξω με ευθύνη της δεύτερης που θα κάλυπτε αν υπήρχε πρόβλημα. Τελικα παιδιά την άνοιξα και ευτυχώς δουλέυει. Να μου πειτε πάντα θα έχω την ανασφάλεια αλλα τι να πω. Το άλλο καλό παιδιά. ΚΑΝΕΝΑ χαλασμένο pixel, ουτε μισό ούτε ολόκληρο. Γενικώς φοβερή οθόνη, οπως εχουν πει οι προλαλήσαντες εχει λίγο blur σε μερικά παιχνίδια αλλα πολυ λίγο-τι να πω δεν ξέρω ειχα crt πιο πριν. Αν δείτε ρε παιδια όμως το FarCry σου έρχεται να βάλεις το μαγιο σου. Αυτα και οτι θέλετε ρωτάτε.

σημ. Τα εύσημα μου στην tecnixx που ηταν πολυ εξυπηρετικοι και φθηνοι. Για την speedex το ευαγγέλιο...καταλαβαινετε...

Link to comment
Share on other sites

Μεγιές και μην σε αγχώνει το γεγονός. Ξέρω ότι όταν σκας ένα σεβαστό ποσό θες το τέλειο, αλλά αφού σε 21' δεν έχεις pixel καμένο μην το σκέφτεσαι για αλλαγή μην τρέχεις μετά. Εδώ σε 17άρες άλλοι και τους έχει τύχει pixel σε EIZO.

Που να δεις τα φορτηγά που μεταφέρουν εξαρτήματα πληροφορικής, με τον άκαμπτο πίσω να χοροπηδά στις λακούβες.... Βάλε και πόσες αποθήκες έχει αλλάξει μέχρι να έρθει σε σένα, αντιπρόσωπος, κατάστημα κλπ. Το φελιζόλ αποροφά πολύ πράμα, εμένα η 15άρα είχε πέσει από 1 μέτρο με το κουτί και δουλεύει 3 χρόνια τώρα. Θα το έχουν προβλέψει οι εταιρίες αυτό δεν μπορεί.

Link to comment
Share on other sites

Τα λεφτα όντως ειναι αρκετά αλλά υπολόγισε τα εξης. Απ την ελληνική αντιπροσωπεία κανει 1500+. Στο technixx κανει 1079+15 με αντικαταβολή. Αν σκεφτείς οτι είναι και επαγγελματικό έξοδο οπότε το ΦΠΑ θα το κρατήσω έρχεται στα 900 κατι ευρώ που ακόμα βέβαια ειναι αρκετά. Για την εγγύηση πάντως κοιτάξτε αυτό το link που υποτίθεται ισχύει για όλη την Ευρώπη(αν και αναγράφεται οτι ισχύει μόνο για την μισή) που μου έστειλε ο κ. Ζαφυρόπουλος απο texnixx

http://www.eizo.org/eizo/smpage.fwx?smlanguage=&page=54

Αυτό εξηγεί και το άλλο thread με τον φίλο μας που πηρε την 1910 με το καμμένο κόκκινο pixel και που του είπαν οτι μπορει να μην την αλλάξουν και διευκρινίζει το marketing της ελλ. αντιπροσωπείας-που κατα τα άλλα ειναι ευγενικότατοι και πολύ εξυπηρετικοί.

Φιλε Iannis παρακαλώ για λίγη κατανόηση. Εχω πολύ δουλιά τις επόμενες λίγες μέρες οπότε θα περιμένεις λίγο. Γενικά να συνιστήσω μια οθόνη που κάνει 1000+ είναι λίγο ανέντιμο αλλά παιδιά όποιος την πάρει νομίζω οτι δεν θα το μετανοιώσει...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και από τη σειρά μου συγχαρητήρια. Αυτήν την οθόνη παραγγέλνω και γω από μέρα σε μέρα. Πιστεύω ότι έκανες την καλύτερη επιλογή! Ικανοποιημένος είσαι φαντάζομαι ε? Πέρα από το blur, κανά προβληματάκι ή τίποτα άλλο άξιο αναφοράς?

Link to comment
Share on other sites

Aγαπητε kickera στην αρχη (πρωτη μέρα) νόμιζα οτι έχει blur. Μετα απο μερικες πολυ δουλιας και πολλων ωρων Battlefield2, Cod2, Quake4, Fear και Zero hour να σου πω δεν βλέπω τίποτα. Ενας φιλος έπαιζε farcry και παρακολουθούσα και παίζει φανταστικά. Η μοναδική περίπτωση που σε fps multiplayer εχω λιγο πρόβλημα είναι το cod2 σε 1680*1050 με όλα on και σε καποιους χαρτες με πολύ καπνο, αλλά εκει ζορίζεται η κάρτα μου πολύ(7800 gtx). Κατα τα άλλα την οθόνη την εχω ερωτευτεί. Φανταστική εικόνα και αυτη η εφαρμογή που αλλάζει τις ρυθμίσεις τηε οθόνης συμφωνα με τι πρόγραμμα τρέχει και όπως το έχεις ρυθμίσει εσυ ειναι πολύ πιο χρήσιμη απο οτι φαντάζεσαι. Χρώματα super και γενικώς δεν θα το μετανιώσεις. Η δική μου οπως είπα ετυχε να μην εχει κανενα πρόβλημα με pixel. Το μοναδικό που ακόμα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος είναι οτι σε σκουρο γκρι καμια φορα μου φαίνεται οτι αριστερα στο όριο ισως είναι ελάχιστα πιο φωτεινη. Αλλά είναι τόσο λιγο που μολις κουνάω λιγο το βλεμμα δεν το βλέπω. Αλλα το γκρι παλι ειναι το πιο δύσκολο χρωμα για tft. Αnyway προτείνω αν έχεις το μαρούλι παρτην. Αν κάτσεις λιγο στο wide format δεν θα διανοηθείς να γυρίσεις πισω στο 4/3 ξανα. Οτι θες πολυ ευχαριστως ρωτας.

ps. το interploation της είναι οντως παρα πολύ καλο.Aν δεις το Fear θα καταλάβεις.

Link to comment
Share on other sites

ωραία! ευχαριστώ για την απάντηση! το μαρούλι που λες θέλω δε θέλω πρέπει να πέσει λόγω δουλειάς. Βέβαια κοίταγα για την σειρά CG τις Eizo αλλά εκτός από πανάκριβη έχει και πολύ χαμηλή απόκριση για games και όσο να ναι είναι και αυτά στο πρόγραμμα :). Δεν έχω αμφιβολία ότι είναι κορυφαία οθόνη και πιστεύω ότι έκανες πολύ καλά που την πήρες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.