Jump to content

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!!

KAL_COR

Recommended Posts

καλησπερα εχοθμε και λεμε!!Πηγα τον υπολογιστη μου στο πλαισιο ο οποιος ειναι με μοβο μσι σ478 με σελερον 1,8 και οπως σασ ειχα πει σε αλλο Thread απεκτησα μια Albatron PX865PEC PRO, και τους ειπα να μου βαλουν εναν celeron 3,0g στην καινουρια μητρικη.ολα καλα μεχρι εδω!!!την αλλη μερα με παιρνουν και μου λενε οτι ο 3,0 γιγα δεν μπαινει στην μητρικη την καινουρια!!και τουσ λεω αφου στο ιντερνετ λεει οτι μπαινει και μου λεει οτι θελει update κατι που δεν ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!και μενω ******* και συνεχιζει και λεει πρεπει να πατε σε αλλη μητρικη!!Ειναι σωστα αυτα τα πραγματα τεχνικου ΠΛΑΙΣΙΟΥ????????????????

Μήπως δοκίμασαν να τον βάλουν και έκαψαν 2-3 ( λέμε τώρα) και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι δεν μπαίνει?

Τι να σου πω δεν ξερω τι να πω και τι να κανω!!!! :078: και το θεμα ειναι οτι παω σε ενα γειτονικο μαγαζι και του λεω τι πρεπει να κανει και μου λεει οτι θα το

ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!!τι γινεται πια τοσο δυσκολο ειναι?

Μάλλον θα μιλούσε για socket 487 όπου υπαρχει πρόβλημα στην υποστήριξη prescott cores...σίγουρα ο P4 θα ήτανε proscott ενώ η μητρική θα την βγάλανε απο το χρονοντούλαπο του ποτέ, χωρίς bios με υποστήριξη για prescott (πρόσεχε διότι έχω δει αρκετές απο δαύτες στο stock house σε ελεϊνές τιμές...μην την πληρώσεις και καινούργια)....αυτό είναι το σενάριο του καλού συνειδητοποιημένου πωλητή.

Η άλλη περίπτωση είναι του ουγκ κουικάρα πωλητή, σενάριο που δεν απέχει απ την πραγματικότητα.

Όπως και να χει, απέφυγε τον συνδυασμό του παλιού socket με prescott...δεν σηκώνουν τα πολλά Α τα mosfέτια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.