Jump to content

Norton Intenet Security πονοκέφαλος!

Πριονέτο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εβαλα το internet security 2005 και δεν αφήνει τους φιλλομετρητές μου να έχουν πρόσβαση στο νετ.Εχω πάει 100 φορές και έχω κάνει permit στους browsers μου αλλά τίποτα έχει μουλαρώσει.Μόνο αν απενεργοποιήσω το personal firewall με αφήνει.

Αν δεν εχεις ασχοληθει πολυ με τις εφαρμογες Norton στο παρελθον,καλυτερα να βαλεις μονο το antivarius και να χρησιμοποιησεις καποιο αλλο firewall πχ zonealarm

μήπως παίρνεις νετ από LAN;

αν ναι, πρέπει να τρέξεις τον wizard του firewall για να βρει το lan και να σου ανοίξει πρόσβαση

Παράθεση
Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:30]

μήπως παίρνεις νετ από LAN;

αν ναι, πρέπει να τρέξεις τον wizard του firewall για να βρει το lan και να σου ανοίξει πρόσβαση

No LAN:(

Steganos η Outpost firewall για εμένα και κάτι Norton και Mcafee πακέτα (και system utilities) ειναι για τον ..

τελως πάντων.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Σήμερα εντελώς τυχαία,χωρίς καμία παρεμβασή μου όλα δουλεύουν ρολόι!!!:eek::confused:

το Norton πάντως στρώνει πολλές φορές όταν τρώει κόλλημα με ένα restart....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.