Blackie1442169120 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2006 Καλημέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα εδώ και καιρό, το οποίο εντάθηκε τις τελευταίες μέρες. Σε διάφορες στιγμές βγάζει θόρυβο ο σκληρός, σαν να γυρνάει (ας μου επιτραπεί) ροδέλα σε ξυλουργείο, σε ήχο, όχι σε ισχύ εννοείται! Επίσης σε μερικές φάσεις ακούγεται κάποιος ήχος (αυτό δεν κατάφερα να εντοπίσω από που ακούγεται στο σύστημα, αλλά μπορεί σκληρό) ο οποίος μοιάζει σαν να ανεβαίνουν ταχύτητες από ανεμιστηράκι. Και τα 2 είτε απλά θα ανέβουν db και θα σταματήσουν απότομα και γρήγορα, είτε θα κρατήσουν το θόρυβο για κάποια λεπτά. Βάσει της εμπειρίας σας, τι λέτε; Να περιμένω το σκληρό να χαλάσει ή συμβαίνει κάτι άλλο; Thanks in advance!
deadlock7 Ιανουάριος 18, 2006 #2 Ιανουάριος 18, 2006 Μηπως εχεις βαλει προσφατα καποιο προγραμμα(πχ antivirus) το οποιο να χρησιμοποιει τον δισκο?
Blackie1442169120 Ιανουάριος 18, 2006 Author #3 Ιανουάριος 18, 2006 Δε ξέρω, με ποιάνεις απροετοίμαστο, δεν το σκέφτηκα σε θέμα software! Πάντως ο σκληρός είναι κατά 90% γεμάτος και έχω 6-7 προγράμματα ανοιχτά (Kaspersky Antivirus, Antispyware, Firewall κλπ), αν παίζει ρόλο και αυτό. Εν ολίγοις πιστεύεις πως είναι καθαρά θέμα software;
deadlock7 Ιανουάριος 18, 2006 #4 Ιανουάριος 18, 2006 Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το smart και με το speedfan να "διαβασεις" αν ειναι οκ ή οχι!Ολα αυτα που εχεις παντως πολλες φορες χρησιμοποιουν τον δισκο,ακομη κι οταν εσυ δεν κανεις τιποτα.Βεβαια αν ο θορυβος σου ακουγεται περιεργος κανε ενα backup και πηγαινε να στον αλλαξουν.(φανταζομαι εχει εγγυηση ετσι?)Και κατι αλλο,επειδη ο σκληρος μαλλον ειναι του συστηματος(αφου τρεχει αυτα τα προγραμματα) καλο ειναι να τον αδειασεις λιγο γιατι χανεις αρκετα σε ταχυτητα και τα windows δεν τρεχουν πολυ ομαλα!
Blackie1442169120 Ιανουάριος 18, 2006 Author #5 Ιανουάριος 18, 2006 Επισύναψα ένα sceenshot, πως σου φαίνεται; Εμένα, απ'ότι καταλαβαίνω, μου μοιάζει μια χαρά! Δε ξέρω αν έχει εγγύηση ακόμα, δε θυμάμαι αν ήταν για 1 ή για 2 χρόνια και δε ξέρω αν η εγγύηση δώθηκε από το κατάστημα ή από τη WD. Αν δε διορθωθεί μετά από back-up και format βλέπουμε... Α, και συγνώμη για την αργοπορία! :053:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.