Jump to content

Ποια κάρτα??(μόνο Pro 5)

tary2005

Recommended Posts

1)Κολλημένος με το ΝΕΤ

2)Κολλημένος με την μπάλα

3)Κολλημένος με το PRO Evolution 5

Απλά θέλω μια καρτούλα (agp) για το pc Που έχω για να μπάινω στο ΝΕΤ ώστε να παίζει πολύ άνετα στο παρακάτω σύστημα.

CPU: ATHLON XP 2000+

RAM: 2X256 Kingstone PC3200

MOBO: Gigabyte GA-7VA

HDD: WD-120GB ATA

VGA: Nvidia (Club 3d)FX5200 128MB

Απλό το συστηματάκι αλλα πιστέυω αρκετό μόνο για το PRO 5. Αν υπάρχει κάποιο tool για clock της vga ακομα καλύτερα.(δε με χαλάει και να καεί αφου θα πάρω καινούργια). ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο τα €€€€ Ευρούλια . Όσο πιο φτηνή γίνεται. Ελπίζω Να έγινα κατανοητός και άς έγινα και τζαμπατζής.... στο game pc έχω Χ800 Pro έλα ντε όμως που θέλω να παίζω το pro Και στο άλλο το pc.... περιμένω απαντήσεις ...

6600gt και δεν θα ανησυχησεις καθολου για το πως θα σου παιζει.Στην μεγιστη αναλυση με ολα τα φιλτρα πεταει στην 6600gt.Στο λεω εγγυημενα γιατι ειχα την καρτα και επαιζα pro evo 5 συνεχως.

• 3 weeks later...

Σήμερα χτύπησα μια MSI 6600LE 128 bulk agp από το e-shop, 77.74 euros , για το δεύτερο που στήνω παρόμοιο με το δικό σου (Athlon 2000+ kt600 mobo κτλ), ίσως να σε ενδιαφέρει

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.514153

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.