Jump to content

Ψυγειο PITSOS.....ητανε....

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc

Βασίλη, αύριο πρωί κατεβάζω πεζοδρόμιο ένα θερμοσίφωνα, μία λεκάνα (aka χeστρ@), και έναν μπιΝτε.

Αν θες πες μου τι ώρα μπορείς να περάσεις γιατί ο δήμος μου ζητάει 50 και οι DFI αργούν ακόμη.

:p

Ωραια ωραια....θα γινω εξπερ στα υδραυλικα.....!

Με αυτα που μου λες οτι θα κατεβασεις....ενα bong μου ερχεται στο μυαλο να φτιαξω...αμα η λεκανα ειναι στο χρωμα του υπολοιπου συστηματος.......ο μπιντες θα ειναι διπλα να στοιβαζω τα καμμενα...λολ

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Tο ειπα για πλακα, αλλα αν σε πειραξε, σορυ !

οχι προς θεου...δεν με πειραξε...απλα νομιζα οτι το ειπες με μια δοση ειρωνιας για ολα αυτα που ειπωθηκαν χθες βραδυ....:o ...

Αρχική απάντηση από RootX

Βασίλη, η δουλειά δεν είναι ντροπή :hehe:

κοιτα κοιτα κοιτα....με ειρωνευεται κιολας χαριτολογοντας.....εεεει ηρεμησε γιατι θα πω σε κανεναν admin/mod να σου ριξει κανα ban-bam για να ηρεμησεις....:p

Eμ τι...νομιζεται οτι τα πραγματα ο πατερας μου τα παιρνει.??...δουλεια κανω κ τα βγαζω....κ τα παιρνω μοναχος μου....

Πού στα κομμάτια πετάνε ψυγεία?Εγώ μόνο κουτί έχω βρει ως τώρα και φυσικά το κουβάλησα -χωρίς το καπάκι του- καθότι ήταν καλύτερο από το δικό μου -ΛΟΛ.(είχε και τροφοδοτικό αλλά δεν έπαιρνε μπρος-ούτε πίσω- και όσο για το καπάκι θα μπει όλο πλέξι οπότε ....

ΑΑΑΑΑ!!!! δε θα βρω κανένα καταψύκτη στο δρόμο και καμμιά αντλία της ΕΥΔΑΠ???Τότε να δείτε γέλια

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 19:23]

Βασίλη, αύριο πρωί κατεβάζω πεζοδρόμιο ένα θερμοσίφωνα, μία λεκάνα (aka χeστρ@), και έναν μπιΝτε.

Αν θες πες μου τι ώρα μπορείς να περάσεις γιατί ο δήμος μου ζητάει 50 και οι DFI αργούν ακόμη.

:p

γελασα τοσο πολυ που κοντεψα να πνιγω :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από ison

Ναι γελαστε αλλα μην παραξενευτητε αν σε καμια βδομαδα δειτε thread απο το Billy μ ε τιτλο

"The Ultimate Pitsos Mod"(Non frost)

Και στην sig του θα γραφει:

Ultimate Pitsos mod: 14% completed....keep walking!!!

Αρχική απάντηση από jax7480

Και στην sig του θα γραφει:

Ultimate Pitsos mod: 14% completed....keep walking!!!

:o :o :o :cry: :cry: ενταξει ενταξει...παραδινομαι....:giveup: :hehe: :hehe: :hehe:

ποσο spi θες να δεις με τον 53 κ μου την λες τοσο αγρια????:p

Αρχική απάντηση από Vagouridis

OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII αυτο ειναι υποκλοπη.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Boss...εκανε υποκλοπη προσωπικωνμου δεδομενων...να τον ξακοιλιασουμε??Να του κοψουμε το ενα αυτι????(reservoir dogs)lol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.