Jump to content

Χ850ΧΤ - Έχει πέσει τόσο πολύ ???

ArchAngel

Recommended Posts

Χαιρετώ την παρέα. Μου ζήτησε ένας φίλος γνώμη για κάρτα γραφικών γύρω στα €220. Και εκεί που έψαχνα για την πιο φθηνή 6800GS έπεσε το μάτι μου σ'υτήν :

http://www.altershop.gr/product_info.php?products_id=1267

Χ850ΧΤ με €215. Λέτε... Ή μήπως πρόκειται για μούφα; Έστειλα mail και περιμένω απάντηση. Ίδωμεν...

Mακάρι να ειναι έτσι να την χτυπήσεις , αλλά σε κατάστημα που έχει την απλή x800 [asus] 300e και την αντιστοιχη His x800xl στα 300e~ πάλι . Κάτι μου κάνει για λάθος στην τιμολόγηση η λάθος εικόνα & τίτλος προιόντος . Το έχω πάθει παλαιότερα γιαυτο λεω.

Πάνε παρτην επιτόπου για να την δεις και μόνο σου , ενώ αν παραγγείλεις online κράτα σε print screen εικονες - αποδεικτικά παραγγελίας έτσι ώστε αν δεν ειναι 850ΧΤ και ειναι καμια gto απλη... ας πουμε να μην στην φορέσουν ....

']...σε κατάστημα που έχει την απλή x800 [asus] 300e και την αντιστοιχη His x800xl στα 300e~ πάλι . Κάτι μου κάνει για λάθος στην τιμολόγηση η λάθος εικόνα & τίτλος προιόντος ...

Και γω έτσι τήν κόβω τη δουλειά. Θα δω πάντως τι θα πουν στο mail αύριο και θα επανέλθω...

Παντως "κανονικα" στα μαγαζια του εξωτερικου, καπου εκει παιζουνε... Για Ελλαδα τωρα, μπραβο τους αν εχουνε... δεησει να ακολουθησουνε τις πτωσεις τιμων, αλλα πιο πιθανη η λαθος τιμολογηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.