Jump to content

ozaki and teac είναι ίδια?

Theo.gr

Recommended Posts

Εκ όψεως ίδια δείχνουνε. Το Ozaki έχουνε και wired volume ctrl. κάτι που δεν φένεται για τα TEAC στην φωτο.

Παρήγγηλα από το πλαίσιο τα Teac πριν μισό μήνα αλλά μου ήπαν ότι δεν τα έχουν και ότι θα με πάρουν τηλέφωνο όταν τα φερουν. Να ακυρώσω την παραγγελία και να χτυπήσω τα ozaki ή να περιμένω?

Τα Ozaki ξερω γω μωρε..Πολυ Κινα!

Γιατί τα Teac δεν θα συναρμολογούντε στην Κίνα?

Σήμερα ότι πάρεις συναρμολογήται ή στην Κίνα ή στη Ταϊβάν.

Οτι τα Teac συναρμολογουνται στη Κινα δε διαφωνω, ειναι πολυ πιθανον.Το βασικο ομως ειναι οτι τα Ozaki οχι μονο συναρμολογουνται στη Κινα, αλλα κ σχεδιαζονται στη Κινα..

Σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω μαζί σου. Τα Teac από αλλού μπορώ να τα πάρω? (εκτός από το πλαισιο)

Απο ενα Search στο Skroutz ειδα οτι υπαρχει στο technixx,στο πλαισιο, στο pixmania, κ το mg manager.Εγω στη θεση σου θα περιμενα να τα φερει στο πλαισιο

Θα περιμένω ως το τέλος του Ιανουαρίου και αν δεν τα φέρουν ως τότε θα τα παραγκήλω από αλλού.

Τους τηλεφώνησα και μου ήπαν ότι δεν έχουν κανένα κομμάτι και δεν ξέρουν πότε θα φέρουν.

logitec η καλύτερη μάρκα στα ηχεία..... μην κανεις το λάθος και πάρεις ούτε teac ούτε ozaki ειδικά ozaki όσα έχω δει είναι για τα τάρταρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.