Jump to content

Πρόβλημα με σκληρό!

forthnet

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω έναν western digital800jd sata τον οποίο και εγκατέστησα εχθές!

Όταν ο σκληρός, είναι ο μόνος που υπάρχει στο σύστημα, δεν εκκινούν τα windows! ενώ όταν βάλω και τον άλλο western digital τον 20άρη μη-sata σκληρό ξεκινούν!!!

Επιπλέον, όταν είναι ενεργοποιημένο το "boot other device" εκκινεί το nvidia boot agent το οποίο δεν εκκινεί όταν έχω απλό σκληρό επάνω!!!!!

Το nvidia boot agent μου βγάζει σφάλμα(δείτε εικόνα).

Τί συμβαίνει και πώς διορθώνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

mobo- zenith vnf4 ultra chaintech

cpu- athlon 64bit 3200+ venice

ram- 1024ddr(2xkingston 512@400mhz)

post-2278-1442174295,8408_thumb.jpg

Πρέπει να ρυθμίσης το bios οστε να κάνει πρώτα boot απο τον καινούργιο δίσκο ετσι μόλις ξεκιναει το σύστημα να bootάρει το συστημα τον δισκο τον καινούργιο. :045:

Πρέπει να ρυθμίσης το bios οστε να κάνει πρώτα boot απο τον καινούργιο δίσκο ετσι μόλις ξεκιναει το σύστημα να bootάρει το συστημα τον δισκο τον καινούργιο. :045:

Ευχαριστώ αλλά πρόσεξε κάτι:

Όταν ο σκληρός, είναι ο μόνος που υπάρχει στο σύστημα, δεν εκκινούν τα windows! ενώ όταν βάλω και τον άλλο western digital τον 20άρη μη-sata σκληρό ξεκινούν!!!

Όχι ρε σεις,ο 80άρης sata έχει win αλλά λειτουργεί ΜΟΝΟΝ όταν βάλω και τον 20άρη τον atapi!Όταν ενεργοποιήσω την επιλογή "boot other device" απ'το BIOS για να ελέγχει και άλλες συσκευές μήπως είναι εκκινίσιμες χωρίς όμως τον 20άρη πάνω, τότε ενεργοποιείται το nvidia boot agent(ένας θεός ξέρει τί κάνει)και παίρνω το σφάλμα που έχω στο συνημμένο!

Νομίζω πως σας έδωσα να καταλάβετεicon14.gif!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!!

Όχι ρε σεις,ο 80άρης sata έχει win αλλά λειτουργεί ΜΟΝΟΝ όταν βάλω και τον 20άρη τον atapi!Όταν ενεργοποιήσω την επιλογή "boot other device" απ'το BIOS για να ελέγχει και άλλες συσκευές μήπως είναι εκκινίσιμες χωρίς όμως τον 20άρη πάνω, τότε ενεργοποιείται το nvidia boot agent(ένας θεός ξέρει τί κάνει)και παίρνω το σφάλμα που έχω στο συνημμένο!

Νομίζω πως σας έδωσα να καταλάβετεicon14.gif!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!!

Εχεις κανει λαθος στην εγκατασταση των windows.

Δηλαδη εχουνε αποθηκευτει τα αρχεια εκκινησης (ntloader κλπ ) στο 200αρη , και τα αρχεια των windows στον 80αρη.

Εχεις κανει λαθος στην εγκατασταση των windows.

Δηλαδη εχουνε αποθηκευτει τα αρχεια εκκινησης (ntloader κλπ ) στο 200αρη , και τα αρχεια των windows στον 80αρη.

΄

Στελάρα κι εγώ αυτό σκέφτηκα και αφού έβγαλα κάποια άκρη σχετικά με τις συνδέσεις και βάζοντας λίγο και τη λογική κατάφερα να φτάσω σε μια πιθανή λύση!Άρα για να το λες εσύ που είσαι πιο έμπειρος,φαντάζομαι πως δε θα έπεσα έξω!Θα δοκιμάσω αυτό που σκέφτηκα και θα στείλω για να μη σας κουράζω άδικα!!

Ευχαριστώ Στελάρα!

Εντάξει ο σκληρός.Τελικά ήταν αυτό που είπες Στελάρα!!

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!!

Ήταν πολύ απλό και εγώ κόντεψα να τρελαθώ!!

Τέσπα ευχαριστώ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.