Jump to content

New Eizo S2100. Θα γινει μεγαλη συζητηση!

Papas

Recommended Posts

απο χαρακτηριστικα ειναι μπουρλοτο,αλλα μαλλον παραειναι ακριβη για την τσεπη του μεσου αγοραστη..αν κρινω απο αντιστοιχα μοντελακια Eizo στις 21,3 ιντζες,τοτε τα 2 χιλιαρικα την κανουν απροσιτη...

2000? Μάλλον πολλά λες. Τα χαρακτηριστικά της είναι ολοιδια με τις wide 2110 και 2410 όπότε την βλέπω κοντά στην 2110 γυρω στα 1500. Στην Ελλάδα βέβαια γιατι αυτη τη στιγμή η 2110 στη Γερμανία -οπως ειμαι σιγουρος οτι ολοι το ξερετε-ξεκιναει τελικη απο 900......

Πάντως για μενα πάνω απο τις 19 '' αρχιζουν τα προβλήματα κόπωσης στα μάτια.

Στις 21 οι βολβοί κινούνται πολυ δεξια αριστερα ασηναισθητα για να καλυψουν το οπτικό πεδιο της οθονης. 21 ιντσες μονο για οσους βλεπουν dvd εχει νόημα. Για games, internet κλπ. οι 19 ειναι max διαμετρος.

Ναι συνφωνω αλλα παιζει ρολο και η αποσταση που την εχει ο καθενας την οθονη του. Για 21 λογικο ειναι να την εχεις λιγο πιο μακρια αποτι την 19αρα. Οσο για την κουραση δεν νομιζω να παιζει ρολο τοσο το μεγεθος οσο η φωτηνοτητα της οθονης σε σχεση με το περιβαλλον. Αν για παραδειγμα ειναι κλειστα ολα τα φωτα κ εχεις τερμα φωτηνοτητα , και η 15 θα σε κανει κοτοπουλο...

19 isssssssssss super max

Οπως ειπε κ ο Papas ειναι αναλογα την αποσταση.Δε θα με χαλαγε καθολου μα καθολου να ειχα 21'' αντι για 19'' που εχω γιατι εχω κ αρκετη αποσταση απο την οθονη λογου του μεγαλου γραφειου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.