Jump to content

περι printable cd

fonzi

Recommended Posts

Διότι

1) εχω αρκετές εττικέτες

2) η ποιότητα της εκτύπωσης στα printable δεν μου φαίνεται καλή

3) 0,69 το printable tdk που χρησιμοποίησα είναι ακριβά...

(ΥΓ δεν τα είχα δει στο eshop παλαιότερα και αγόρασα απο Πλαίσιο tdk)

Aν εχεις ηδη αρκετες ετικετες και απλα CD media τοτε εχει νοημα η ολη διαδικασια. Δεν υπαρχει καπιο προβλημα που να γνωριζω, μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν inkject printer τυπου canon pixma για να εκτυπωσεις με τον τροπο αυτο.

Με την τιμη που εχουν τα ΤΥ printable ομως αν σου τελειωσουν οι ετικετες δεν εχει νοημα οικονομικα μιλωντας να συνεχισεις τη διαδικασια αυτη. Η ποιοτητα εκτυπωσης στον ιδιο εκτυπωτη (3000) ηταν εφαμιλλη, συμφωνα με προσωπικη μου εμπειρια.

Aν εχεις ηδη αρκετες ετικετες και απλα CD media τοτε εχει νοημα η ολη διαδικασια. Δεν υπαρχει καπιο προβλημα που να γνωριζω, μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν inkject printer τυπου canon pixma για να εκτυπωσεις με τον τροπο αυτο.

Μετά από λίγο καιρό τα αρχεία που θα έχει αποθηκεύσει στα CD δεν θα μπορεί να τα διαβάζει το Cd-Rom. Και χάσιμο χρόνου και χάσιμο μελανιού και το βασικό, χάσιμο δεδομένων.

Μετά από λίγο καιρό τα αρχεία που θα έχει αποθηκεύσει στα CD δεν θα μπορεί να τα διαβάζει το Cd-Rom. Και χάσιμο χρόνου και χάσιμο μελανιού και το βασικό, χάσιμο δεδομένων.
Ολα τα μεσα που εχω γραψει μεχρι τωρα στα οποια εχω βαλει ετικετα διαβαζονται κανονικα υστερα ακομα και απο 3 χρονια περιπου (βεβαια δεν εχω κανει scan αλλα στα περισσοτερα δεν ειχα κανει εξ αρχης για να συγκρινω)
Ολα τα μεσα που εχω γραψει μεχρι τωρα στα οποια εχω βαλει ετικετα διαβαζονται κανονικα υστερα ακομα και απο 3 χρονια περιπου (βεβαια δεν εχω κανει scan αλλα στα περισσοτερα δεν ειχα κανει εξ αρχης για να συγκρινω)

Μπορεί να παίζει ρόλο και η ποιότητα των CDs αλλά προσωπικά είχα τέτοια εμπειρία όπως και άλλοι χρήστες Εδώ

Yep δεν αμφιβαλλω, απλα το ανεφερα για να δειξω οτι δεν ειναι απολυτο οτι θα γινει ετσι.

Σωστά. Απόλυτο δεν είναι. Γι αυτό τόνισα και την ποιότητα του μέσου εγγραφής.

Manufacturer : CMC Magnetics

Code : 97m26s60f

Disc Type : CD-R

Usage : General

Recording Layer : Dye Type 0: Long Strategy (Cyanine, AZO)

Recording Speed : n/a

Capacity : 75:00.00

659 MB

Έχω το συγκεκριμένο δισκάκι με ετικέτα γραμμένο από τον Ιούνιο του 2000. Μια χαρά διαβάζεται ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.