mefistofelis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 Ρυθμιζω μεσα απο το Bios τον διαιρετη για τις μνημες 1:1 και και αυτον για το pci στα 33.33mhz ενω αυτον για το pci express στα 99mhz.Στη συνεχεια βαζω το fsb στα 225 και οταν φορτωνω τα windows το Clock generator μου λεει οτι το pci τρεχει στα 37.57 και το pci express στα 112.70.Κανω κατι λαθος ή μηπως το Clock generator τα εμφανιζει λαθος?H συχνοτητα του pci express δεν ειναι 99mhz κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 21, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Κανεις ρε παιδια δε ξερει τι φταιει? :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Για δοκίμασε να βάλεις το agp/pci στα 68/34 και δοκίμασε, οι asus είναι λίγο μυστήριες.. Δεν ξέρω αν έχει άλλος την συγκεκριμένη μητρική :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Δοκιμασε και να απενεργοποιησεις την επιλογη AI στο ΒΙΟS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Απενεργοπιωντας το ΑΙ δεν εγινε τιποτα.Εγω εχω θεσει το pci clock Synchronization mode στο 33.33(Αλλες επιλογες to cpu και auto) και το το pci express frequency μπορω να το ρυθμισω μεσα σε ενα ευρος απο 90 μεχρι 150. (το εχω 99)Επισης τη επιλογη performance mode την εχω στο standard με αλλες επιλογες το turbo και το auto.Και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.