pako Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 Λογω προβληματος μητρικης του pc μου εβγαλα τον σκληρο δισκο μου (sata) και τον εβαλα ως δευτερο σε ενα αλο συστημα το προβλημα ειναι οτι ανοιγοντας τα windows xp στο χαλασμενο pc ειχα βαλει κωδικο και τωρα για να μπω στα ‘’Documents and Settings’’ και κατα επεκταση στα αρχεια μου στην ‘’Επιφάνεια εργασίας, Τα έγγραφά μου,κλπ’’ μου λεει δεν επιτρεπεται η προσβαση γνωριζει κανεις πως θα το παρακαμψω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular1442169068 Ιανουάριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Θα πρεπει απο τις ιδιοτητες του φακελου να αλλαξεις τα δικαιώματα θέτοντας τον λογαριασμό σου ως ιδιοκτήτη του φακέλου και όλων των υποφακέλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako Ιανουάριος 15, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 που υπαρχει αυτη η επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιανουάριος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 p.x my documents > properties> καρτέλα security Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako Ιανουάριος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Τα έγγραφά μου>ιδιοτητες>κοινη χρηση του φακελου.<σφαλμα δεν δημιουργηθηκε ο κοινοχρηστος πορος> Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobleman1442169124 Ιανουάριος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Λογω προβληματος μητρικης του pc μου εβγαλα τον σκληρο δισκο μου (sata) και τον εβαλα ως δευτερο σε ενα αλο συστημα το προβλημα ειναι οτι ανοιγοντας τα windows xp στο χαλασμενο pc ειχα βαλει κωδικο και τωρα για να μπω στα ‘’Documents and Settings’’ και κατα επεκταση στα αρχεια μου στην ‘’Επιφάνεια εργασίας, Τα έγγραφά μου,κλπ’’ μου λεει δεν επιτρεπεται η προσβαση γνωριζει κανεις πως θα το παρακαμψω?Μήπως αυτό το προγραμματάκι σου κάνει τη δουλειά σου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιανουάριος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Τα έγγραφά μου>ιδιοτητες>κοινη χρηση του φακελου.<σφαλμα δεν δημιουργηθηκε ο κοινοχρηστος πορος>εγώ είπα για security, όχι για sharingαπ'εκεί και πέρα, dunno Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako Ιανουάριος 15, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 ευχαριστω παιδια αλαξα ιδιοκησια.απλα επρεπε να μπω σε ασφαλη λειτουργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Οκ , το θέμα κλειδώνει εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.