GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2005 What a f@%*? Μου ηρθε σημερα αυτο το mail..... This is a message from CLEO at TheLab.gr Forum ( http://www.thelab.gr/index.php ). The TheLab.gr Forum owners cannot accept any responsibility for the contents of the email. To email CLEO, you can use this online form: http://www.thelab.gr/member.php?action=mailform&userid=2269 OR, by email: mailto:****@cytanet.com.cy This is the message: ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Tι γινεται εδω βρε παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Όπως το γράφει.........Είναι νέο μέλος καθηγητής πληροφορικής(απ'ότι λέει) και θέλει να του στείλεις e-mail.............Ε στείλ'του κι εσύ ένα βρε αδερφέ...........Απλώς ΔΕΝ σου έστειλε PM αλλά e-mail ΜΕΣΑ από το φόρουμ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Α οκ τhen...αλλα γιατι να εστειλε μονο σε εμενα??? τσπ....αμα θελει να μου ξανα στειλει....εγω δεν απανταω σε ανθρωπους που δεν ξερω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιληςτσπ....αμα θελει να μου ξανα στειλει....εγω δεν απανταω σε ανθρωπους που δεν ξερω.... και αν σου δωσει καραμελες μην τις παρεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από esdee και αν σου δωσει καραμελες μην τις παρεις!!! LOOOL!!! :D Eκτός κι αν είναι βουτύρου οπότε αξίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από esdee και αν σου δωσει καραμελες μην τις παρεις!!! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Καλα ρε Βασίλη ο άνθροπος σε ξεχώρησε μέσα από όλους τους χρήστες και επικοινόνησε με εσένα, και εσύ τον γράφει? Τις καραμέλες μην τις πάρεις αλλά αν έχει κανα cpu... καμια vga... αρπαξέ την και άρχησε να τρέχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Κάτσε βρε... μπορεί να θέλει να του πουλήσεις τα σχέδια για το Βασίλης chiller σου!! Μπορεί να διάβασε εδώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Κάτσε βρέ... μπορεί να θέλει να του πουλήσεις τα σχέδια για το Βασίλης chiller σου!! Μπορεί να διάβασε εδώ ! lol....εσυ το μαμησες...στην κυριολεξια ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 τι σου λενε ρε Βασιλακη αγορι μου ελα να φτιαξουμε το evap να το βαλουμε πανω να ζουλεψουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.