fadasma Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 Γεια σας παιδιά!! Έχω δυο pc συνδεμένα με ενσύρματο lan και θέλω να πάρω ένα φθηνό ups για να τα προστατέψω από τις διακοπές και τα δύο, τι προτείνετε? τα pc είναι όπως τα βλέπετε στην υπογραφή μου με psu 420watt και 450watt αντίστοιχα ακούω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Ιανουάριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 πάρε κάποιο με 1200VAC μη προτιμίσεισ κάπιο μικρότερο (500-600) δεν νομιζω να σε καλίψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Ριξε μια ματια σε αυτο ... Αν ειναι πες και ποσα χρηματα θες να διαθεσεις για ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fadasma Ιανουάριος 15, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 ποιο φθηνό να είναι αν γίνεται γύρω στα 100€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 ποιο φθηνό να είναι αν γίνεται γύρω στα 100€Tοτε μην περιμενεις να τα αντεχει και τα 2 το ups στην τιμη που ζητας... Ισως την παλεψει αν βαλεις μονο τις κεντρικες μοναδες πανω αλλα και παλι το βρισκω καπως χλωμο γιατι στην κατηγορια των χρηματων που διαθετεις περνεις ups στα 800VA που κατι γινεται. Ριξε και μια ματια σε αυτο εδω μηπως σου κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Tοτε μην περιμενεις να τα αντεχει και τα 2 το ups στην τιμη που ζητας... Ισως την παλεψει αν βαλεις μονο τις κεντρικες μοναδες πανω αλλα και παλι το βρισκω καπως χλωμο γιατι στην κατηγορια των χρηματων που διαθετεις περνεις ups στα 800VA που κατι γινεται. Ριξε και μια ματια σε αυτο εδω μηπως σου κανει...Ειναι οντως μικρο το 800αρι και για τα 2 συστηματα.Για οθονη, ειδικα crt,δεν το συζηταω καν.Καλυτερη επιλογη καποιο σε 1200VA και πανω, αλλιως θα καλυψει μονο το 1 μηχανημα.Βεβαια με 100 ευρω μην περιμενεις να βρεις ups και για τα 2 μηχανηματα μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fadasma Ιανουάριος 15, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 καλα παιδιά δίκιο έχετε θa μαζέψω να πάρω ένα 1200, η μία οθόνη είναι tft και η άλλη crt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 H crt θα το γονατισει καλυτερα πουλα την crt και παρε ενα τετοιο switch που θα χειριζεται και τα δυο μηχανηματα οποτε γλιτωνεις καταναλωση μεγαλη ωστε να σε φτασει το ups.Ξεφορτωνεσαι και το 2ο ζευγος mouse/keyboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fadasma Ιανουάριος 15, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 εγώ όμως θέλω δύο οθόνες άμα είναι να το κάνω για να κερδίσω και να ξεφωρτωθώ τότε τι να το κάνω και καθόλου το άλλο pc που το ελέγχει άλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Τοτε θες 1400VA σιγουρα οποτε ασε τα 100 ευρω για καμια μπυρα και μαζεψε χρημα γιατι ο σκυλος χορτατος και η πιτα ολοκληρη δε γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fadasma Ιανουάριος 15, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 καλά λες..... άστο θα μαζέψω και θα πάρω 1400VA ευχαριστώ για τις γνώμες πάντως παιδιά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.