r1ddl3r_1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 ψαχνω ενα καλο προγραμμα για δημιουργια μουσικης.για προτεινετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Ιανουάριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 fruity loops Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Ιανουάριος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 το fruit loops ειναι πιο ευκολο στην χρηση αλλα δεν δινει και τα τέλεια αποτελέσματα...απο την αλλή το cubase ειναι πιο δυσκολο στην εκμάθηση αλλά τα αποτελέσματα μπορει να φτάσουν και σε επαγγελματικά επιπεδα!Μετα ειναι και το Reason που ειναι αρκετα καλό , και το WaveLab που δεν το έχω δοκιμάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιανουάριος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Το fruity loops όντως δεν είναι και τόσο καλό.. Βασικά εξαρτάται απότο στυλάκι μουσικής που θέλεις να φτιάξεις.. To fruity loops βγάζει πιο trance ήχο.... Το Reason βγάζει μεγαλύτερη ποικιλία ήχων και γενικά το θεωρώ καλύτερο και όχι τόσο ακαταλαβίστικο όσο κάποια άλλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Ιανουάριος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 το ejay??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trilos0211442169074 Ιανουάριος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 συμφωνώ ejay.πολύ καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Ιανουάριος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 για τι ειδος μουσικης μιλαμε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Ιανουάριος 15, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 dance house techno Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Ιανουάριος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Reason propellerhead.Δυσκολο αλλα παρα πολυ καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Ιανουάριος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 reason για ευκολία.αλλιώς cubase η acid 5το ejay είναι τραγικό :116: :075: Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Ιανουάριος 16, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 thnx guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Ιανουάριος 17, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 reason μου χουν πει πως χρειαζεται γνωσεις νοτων τις οποιες δεν κατεχω.cubase δεν μου τρεχει,wavelab δεν ξερω που ακριβως υπαρχει επιλογη για να φτιαξεις μουσικη,θα δοκιμασω κ το acid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Ιανουάριος 17, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Εγώ χρησιμοποιώ το Ejay Dance 6 και είναι πολύ καλό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Ιανουάριος 17, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 το wavelab ουδεμία σχέση έχει με creator.το e-jay είναι ότι ποιο τραγικό υπάρχει.το fruiti loops είναι εύκολο να το μάθεις έχει άθλιο ήχο και συνηθίζεις τα αυτιά σου αηδίες.μια είναι η λύση REASON 2.5 σε πληροφορώ δεν "εχρειαζεσε" γνώσεις νότον για να γράψεις ένα κομμάτι. απλά πρέπει να κατέχεις πολλές γνώσεις γύρο από το sampling-να έχεις ακούσει πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ μουσική ειδικά house και το ξανατονίζω πολύ πολύ πολύ!!!! από εκεί και πέρα τα πράγματα θα είναι εύκολα και περίπου γύρω στις 120 ώρες για μέση εκμάθηση του προγράμματος και την δημιουργία μουσικής που να ακούγεται.αν μάθεις reason μπορείς να χρησιμοποιήσεις και cubase για κανεις εκεί την τελική μίξη έχει πολύ καλύτερο ήχο.αλλα να ξέρεις ότι ο δρόμος της house κτλ...θέλει πολύ τρέξιμο.καλή "προσπαθιεα" φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Ιανουάριος 18, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 το wavelab ουδεμία σχέση έχει με creator.το e-jay είναι ότι ποιο τραγικό υπάρχει.το fruiti loops είναι εύκολο να το μάθεις έχει άθλιο ήχο και συνηθίζεις τα αυτιά σου αηδίες.μια είναι η λύση REASON 2.5 σε πληροφορώ δεν "εχρειαζεσε" γνώσεις νότον για να γράψεις ένα κομμάτι. απλά πρέπει να κατέχεις πολλές γνώσεις γύρο από το sampling-να έχεις ακούσει πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ μουσική ειδικά house και το ξανατονίζω πολύ πολύ πολύ!!!! από εκεί και πέρα τα πράγματα θα είναι εύκολα και περίπου γύρω στις 120 ώρες για μέση εκμάθηση του προγράμματος και την δημιουργία μουσικής που να ακούγεται.αν μάθεις reason μπορείς να χρησιμοποιήσεις και cubase για κανεις εκεί την τελική μίξη έχει πολύ καλύτερο ήχο.αλλα να ξέρεις ότι ο δρόμος της house κτλ...θέλει πολύ τρέξιμο.καλή "προσπαθιεα" φιλεdont worry my friend.τα εχω ολα κανονισμενα,απλα το προγραμμα το καταληλο μου λειπει!thnx anyway.οσο για το wavelab μου το προτειναν πιο πανω γι'αυτο το δοκιμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.