Jump to content

ΑΓΟΡΑ MSI 7800 GT

astrovasilis

Recommended Posts

Necro{Demon} : Αυτη δεν ειναι ομως τις MSI ειναι PROLINK και απο προσωπικη πειρα ειναι τελειος διαφορετικη η ποιοτητα τις απο τις MSI σωστα????

όχι ίδιες είναι τα συνοδευόμενα και η εγγύηση αλλάζει.

Καλά κάνεις. Και γώ το έψαχνα από το καλοκαίρι. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις να είναι διαθέσιμη και να έχει εγγύηση 3 έτη και να είναι ποιοτική. (Επιπλέον παρελκόμενα, πόσο υπερχρονίζεται (αν θέλεις). )

Δεν ξέρω άμα είναι άμεσα διαθέσιμη θα πάρω αύριο τηλ γιατί σκέφτομαι να την χτυπήσω(με έβαλες στην πρίζα :120: )...όσο για το overclock δεν πέρνει πολύ παραπάνω...απο 450/1050 σε 490/1110 περίπου....τι να το κάνεις και άλλο overclock έτσι που είναι φθάνει σχεδόν την GTX (την απλή πάντα) :023:

όχι ίδιες είναι τα συνοδευόμενα και η εγγύηση αλλάζει.

Αν σκευτεις ομως οτι εγω αλλαζω τα parts του υπολογιστη μου καθε 2 - 3 χρονια καταλαβαινεις οτι δεν θα με ενδιεφερε μια noname ουσιαστικα....

Όσοι έχουν αγοράσει MSI 7800 GT παρακαλώ να αναφέρουν πόσο την αγόρασαν και από που και πότε.

Στις 20 Δεκεμβριου 299 ευρω +19% φπα μας κανει 355,80 απο Ματσουκα στη Θεσ/νικη, ετοιμοπαραδοτη την ειχε.

Σήμερα πείρα στο HAC-SHOP να ρωτήσω για την XFX 7800GT αν είναι ετοιμοπαράδοτη και μου λέει ο πωλητής....."ΣΤΟ site τι γράφει??" και του λέω και γω...."Δεν πρόσεξα" και μου απαντάει..."Δες στο Site"!!!! Λες και θα του έπεφτε ο κ#@λος :nopity: να μου πει.....τεσπ...στο site δεν λέει για διαθεσιμότητα εκτός και άν είναι τα χρωματάκια δίπλα απο κάθε προϊόν (κόκκινο,πράσινο) τι να πω..... :094: :021:

Σήμερα πείρα στο HAC-SHOP να ρωτήσω για την XFX 7800GT αν είναι ετοιμοπαράδοτη και μου λέει ο πωλητής....."ΣΤΟ site τι γράφει??" και του λέω και γω...."Δεν πρόσεξα" και μου απαντάει..."Δες στο Site"!!!! Λες και θα του έπεφτε ο κ#@λος :nopity: να μου πει.....τεσπ...στο site δεν λέει για διαθεσιμότητα εκτός και άν είναι τα χρωματάκια δίπλα απο κάθε προϊόν (κόκκινο,πράσινο) τι να πω..... :094: :021:

Αυτο ακριβως εννοουσα και εγω......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.