FrOsT Ιανουάριος 16, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Necro{Demon} : Αυτη δεν ειναι ομως τις MSI ειναι PROLINK και απο προσωπικη πειρα ειναι τελειος διαφορετικη η ποιοτητα τις απο τις MSI σωστα????όχι ίδιες είναι τα συνοδευόμενα και η εγγύηση αλλάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 16, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Καλά κάνεις. Και γώ το έψαχνα από το καλοκαίρι. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις να είναι διαθέσιμη και να έχει εγγύηση 3 έτη και να είναι ποιοτική. (Επιπλέον παρελκόμενα, πόσο υπερχρονίζεται (αν θέλεις). ) Δεν ξέρω άμα είναι άμεσα διαθέσιμη θα πάρω αύριο τηλ γιατί σκέφτομαι να την χτυπήσω(με έβαλες στην πρίζα :120: )...όσο για το overclock δεν πέρνει πολύ παραπάνω...απο 450/1050 σε 490/1110 περίπου....τι να το κάνεις και άλλο overclock έτσι που είναι φθάνει σχεδόν την GTX (την απλή πάντα) :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Ιανουάριος 16, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Καλές αγορές και με προσοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportserss Ιανουάριος 17, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 όχι ίδιες είναι τα συνοδευόμενα και η εγγύηση αλλάζει.Αν σκευτεις ομως οτι εγω αλλαζω τα parts του υπολογιστη μου καθε 2 - 3 χρονια καταλαβαινεις οτι δεν θα με ενδιεφερε μια noname ουσιαστικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
underachiever Ιανουάριος 17, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Όσοι έχουν αγοράσει MSI 7800 GT παρακαλώ να αναφέρουν πόσο την αγόρασαν και από που και πότε.Στις 20 Δεκεμβριου 299 ευρω +19% φπα μας κανει 355,80 απο Ματσουκα στη Θεσ/νικη, ετοιμοπαραδοτη την ειχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 17, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Σήμερα πείρα στο HAC-SHOP να ρωτήσω για την XFX 7800GT αν είναι ετοιμοπαράδοτη και μου λέει ο πωλητής....."ΣΤΟ site τι γράφει??" και του λέω και γω...."Δεν πρόσεξα" και μου απαντάει..."Δες στο Site"!!!! Λες και θα του έπεφτε ο κ#@λος :nopity: να μου πει.....τεσπ...στο site δεν λέει για διαθεσιμότητα εκτός και άν είναι τα χρωματάκια δίπλα απο κάθε προϊόν (κόκκινο,πράσινο) τι να πω..... :094: :021: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportserss Ιανουάριος 18, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Σήμερα πείρα στο HAC-SHOP να ρωτήσω για την XFX 7800GT αν είναι ετοιμοπαράδοτη και μου λέει ο πωλητής....."ΣΤΟ site τι γράφει??" και του λέω και γω...."Δεν πρόσεξα" και μου απαντάει..."Δες στο Site"!!!! Λες και θα του έπεφτε ο κ#@λος :nopity: να μου πει.....τεσπ...στο site δεν λέει για διαθεσιμότητα εκτός και άν είναι τα χρωματάκια δίπλα απο κάθε προϊόν (κόκκινο,πράσινο) τι να πω..... :094: :021:Αυτο ακριβως εννοουσα και εγω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.