Jump to content

ΑΓΟΡΑ MSI 7800 GT

astrovasilis

Recommended Posts

Τελικά βρήκα μια MSI 7800 GT! Ακούστε όμως :

Όταν πήρα χθες τηλέφωνο την e-direct μου είπαν ότι κοστίζει 345 Ε (έτσι νομίζω )και 5 Ε μεταφορικά επειδή δεν είναι εργάσιμη. Σήμερα που την παρέλαβα πλήρωσα 416 Ε.. Ε όχι ρε παιδιά μια κάρτα που κάνει 350Ε να την αγοράζω 416 Ε. Αυτό το γεγονός θέλω να το ξεχάσω. Είμαι και φοιτητής πρωτοετής και με πόνεσε πολύ γιατί τώρα έχει οικονομία. Τι να κάνουμε..... ( Απορώ πως την πάτησα.)

Ύστερα, η κάρτα συνοδεύεται από 2 CD'S. Το ένα είναι με προγράμματα της Cyberlink ( το player που υπάρχει είναι αρκετά καλό) και το άλλο είναι με προγράμματα της ΜSI. Μου φαίνεται πως είναι παντελώς άχρηστο πλην του οδηγού. Όταν πάω δεξί κλίκ ->ιδιότητες ->για προχωρημένους μου εμφανίζει δύο καρτέλες μια ΜSI information και μία MSI clock. Στο ΜSI clock μπορείς να κάνεις υπερχρονισμό.

Ερώτηση : πως μπορούμε να ρυθμίσουμε τις στροφές του ανεμιστήρα γιατί είναι θορυβώδης, δεύτερον πως μπορούμε να αυξήσουμε τις τάσεις της κάρτας γραφικών ( υπ'όψιν ότι δεν καταλαβαίνω γρι το κείμενο για το πείραγμα του ΒΙΟS της κάρτας στο planetamd64.com.) και τρίτον όταν έβαλα της κάρτα δεν είχα βάλει το βύσμα του τροφοδοτικού και όταν μπήκα στα Windows υπήρχε ένα μήνυμα που έλεγε ότι έχουν μειωθεί οι επιδόσεις λόγω ελλειπούς τροφοδοσίας. Μετά έβαλα το βύσμα και δεν το ξαναείδα το μήνυμα. ( δεν ξέρω αν υπήρχε καμιά επιλογή να μην ξαναεμφανιστεί αυτό το μήνυμα και την επέλεξα.) Πιστεύω όλα να είναι εντάξει τώρα. Είναι;;;

Αυτά.

Στην ανίχνευση βέλτιστων συχνοτήτων μου λέει 474ΜΗΖ πυρήνας και 1,14GΗΖ μνήμες.

Στις ιδιότητες λέει LG 1730S και 7800 GT χωρίς να λέι Msi. Έτσι πρέπει να λέι;;;

Απαντήστε, σχολιάστε ή οτιδήποτε άλλο.

Aφου εβαλες το καλώδιο της τροφοδοσίας πάνω στη καρτα ειναι ΟΚ.

Αλλα εγω θέλω να σχολιασω το εξης: Εδωσες 66 παραπανήσια ευρώ και δε θα κανεις τιποτα γιαυτο? Δε θα παρεις την εταιρεια τηλεφωνο να ρωτησεις το λογο?

D.O.T.=Dynamic Overclocking Technology.

Οταν βρισκεται σε λειτουργια κλοκαρει αυτοματα την καρτα σε ποσοστο που θα του καθορισεις εσυ, θα εμφανιστουν δλδ επιλογες με διαφορα ποσοστα (πχ 7%,10% κλπ).Σε εφαρμογες 3d αυτοματα θα κλοκαρεται στο ποσοστο που επελεξες.Αχρηστο κατ'εμε.Καλυτερα βρες τα stable clocks και βαλτην εκει προσεχοντας και την θερμοκρασια της βεβαια για να δεις τι παιζει.

Τελικά βρήκα μια MSI 7800 GT! Ακούστε όμως :

Όταν πήρα χθες τηλέφωνο την e-direct μου είπαν ότι κοστίζει 345 Ε (έτσι νομίζω )και 5 Ε μεταφορικά επειδή δεν είναι εργάσιμη. Σήμερα που την παρέλαβα πλήρωσα 416 Ε.. Ε όχι ρε παιδιά μια κάρτα που κάνει 350Ε να την αγοράζω 416 Ε. Αυτό το γεγονός θέλω να το ξεχάσω. Είμαι και φοιτητής πρωτοετής και με πόνεσε πολύ γιατί τώρα έχει οικονομία. Τι να κάνουμε..... ( Απορώ πως την πάτησα.)

Ύστερα, η κάρτα συνοδεύεται από 2 CD'S. Το ένα είναι με προγράμματα της Cyberlink ( το player που υπάρχει είναι αρκετά καλό) και το άλλο είναι με προγράμματα της ΜSI. Μου φαίνεται πως είναι παντελώς άχρηστο πλην του οδηγού. Όταν πάω δεξί κλίκ ->ιδιότητες ->για προχωρημένους μου εμφανίζει δύο καρτέλες μια ΜSI information και μία MSI clock. Στο ΜSI clock μπορείς να κάνεις υπερχρονισμό.

Ερώτηση : πως μπορούμε να ρυθμίσουμε τις στροφές του ανεμιστήρα γιατί είναι θορυβώδης, δεύτερον πως μπορούμε να αυξήσουμε τις τάσεις της κάρτας γραφικών ( υπ'όψιν ότι δεν καταλαβαίνω γρι το κείμενο για το πείραγμα του ΒΙΟS της κάρτας στο planetamd64.com.) και τρίτον όταν έβαλα της κάρτα δεν είχα βάλει το βύσμα του τροφοδοτικού και όταν μπήκα στα Windows υπήρχε ένα μήνυμα που έλεγε ότι έχουν μειωθεί οι επιδόσεις λόγω ελλειπούς τροφοδοσίας. Μετά έβαλα το βύσμα και δεν το ξαναείδα το μήνυμα. ( δεν ξέρω αν υπήρχε καμιά επιλογή να μην ξαναεμφανιστεί αυτό το μήνυμα και την επέλεξα.) Πιστεύω όλα να είναι εντάξει τώρα. Είναι;;;

Αυτά.

Στην ανίχνευση βέλτιστων συχνοτήτων μου λέει 474ΜΗΖ πυρήνας και 1,14GΗΖ μνήμες.

Στις ιδιότητες λέει LG 1730S και 7800 GT χωρίς να λέι Msi. Έτσι πρέπει να λέι;;;

Απαντήστε, σχολιάστε ή οτιδήποτε άλλο.

εμ αφού δε κάθησες να το ψάξεις....πολύ πιο έγκυρα καταστήματα την έχουν στα 320 με το φπα εννοείται...

astrovasilis: το εψαξες αν η καρτα οντως υπαρχει στα αλλα καταστηματα; Γιατι το πιθανοτερο ειναι να μην υπαρχει και να προσπαθουν να σπασουν την αγορα. Απο οτι ξερω αυτο ειναι γεγονος για τα περισσοτερα καταστηματα τα οποια δεν εχουν φυσικη παρουσια και ειναι μονο δικτυακα....... Για τα μεταφορικα παντως και λιγα σου πηραν γιατι μια απλη αποστολη εινα 12€ και για παραδοση σαββατου ειναι τα Διπλα.... οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ καλη η τιμη που την πηρες γιατι εγω που το εψαξα ( περιεργος καταναλωτης ) οι τιμες ειναι πολυ καλες σε συγκρινοντας με αυτες του εξωτερικου.

Για να κλεισω, ειναι καλυτερα να μπορουμε να εχουμε και φυσικη επαφη με καποιο καταστημα εκτος απο το να το βλεπουμε μονο στην οθονη του υπολογιστη μας και επισης να διαβαζουμε και τις κριτικες που περνουν τα διαφορα καταστηματα απο τα περιοδικα τεχνολογιας........

Γύρω στα 340-350 Ε.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516541

δε προσπαθώ να στη σπάσω φίλε μου η κάτι τέτοιο, απλά ντάξει όλοι την έχουμε ψιλοκάνει!

στο κάτω κάτω μεγειά η κάρτα, να είσαι σίγουρος πως θα τα βγάλει τα λεφτά της!

Διάβασα στο PC WORLD Ιανουαρίου ότι η MSI 7800 GT κάνει στην OKTABIT (εισαγωγέας ) 447 Ε. Πως είναι δυνατόν μερικοί να την πουλάνε 350 Ε; Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο και τους ανέφερα τι έχει γίνει και μου είπαν ότι οι άλλοι μπορεί να λένε ότι την πουλάνε 350 Ε ( ή και 340 Ε ) άλλα δεν είναι άμεσα διαθέσιμη όταν τους παίρνει κάποιος τηλέφωνο.

Όσοι έχουν αγοράσει MSI 7800 GT παρακαλώ να αναφέρουν πόσο την αγόρασαν και από που και πότε.

Αληθεύει η φράση ότι έχουν 3 χρόνια εγγύηση; Αυτό κάπως απαλύνει τον πόνο μου. Η XFX αναφέρει στην ιστσελίδα της ότι προσφέρει εγγύηση εφ όρους ζωής. Ακόμα και αν την πουλήσεις αν κάνει register ο άλλος θα έχει εγγύηση εφ όρους ζωής. (πληροφοριακά)

Φίλε μεγιά η κάρτα αλλά διαβάζοντας τις απαντήσεις των άλλων συνομηλιτών σκεφτόμουνα ότι τα 416€ είναι πολλά για 7800GT...με πρόλαβε όμως ο Necro{Demon} που στο είπε με πιο έμμεσο τρόπο...επειδή και γω είμαι στα κάρβουνα για αναβάθμιση και κοιτάω τις τιμές...σίγουρα αυτή που έχει το e-shop μπορεί να μην είναι MSI εμένα δεν με χαλάει καθόλου όμως...αλλά δες και αυτή.....

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=30194

Είναι XFX...κλοκαρισμένη μην το παίρνεις στραβά δεν στο λέω να στην σπάσω απλά γιατί το ψάχνω και γώ πολύ το θέμα..... :052:

Καλά κάνεις. Και γώ το έψαχνα από το καλοκαίρι. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις να είναι διαθέσιμη και να έχει εγγύηση 3 έτη και να είναι ποιοτική. (Επιπλέον παρελκόμενα, πόσο υπερχρονίζεται (αν θέλεις). )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.