memos31 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 Καλησπερα.Λοιπον ALBATRON PX865PE PRO.Κατεβαζω απο το σαιτ τα update τα κανω εξτρακ σε δισκετα αφου πρωτα της κανω διαμορφωση.Οταν παω μεσα στα bios για να δηλωσω την first boot device δεν μου βγαζει το floppy disk.Μου εχει τα:Removable,Cd rom,hard disk,Lan,Disabled.Ξεχασα να πω οτι στα advanced εχει μια επιλογη που λεει Removable Device Priority και αν πατησω εντερ μου βγαζει Floppy disks.Eπιλεγω first Boot Device>Removable κανω save>exit.Οταν bootari απο την δισκετα που εχω το bios update μου βγαζει αυτο το μηνυμα:Remove disks or other media.Press any key to restart.Bαζω και εγω μια δισκετα με τα 98 να μπουταρω απο εκει και τα ιδια.Τωρα τι κανω? :102: :102: :102:
maddoctor Ιανουάριος 14, 2006 #2 Ιανουάριος 14, 2006 Η συνήθη διαδικασία για όλες τις μητρικές είναι η εξής:1.Φτιάχνεις μία boot δισκέττα από όπου θα μπουτάρει το σύστημα2.Μέσα εκεί έχεις το πρόγραμμα που θα περάσει το νέο bios καθώς και το νέο bios.3.Τρέχεις το πρόγραμμα.Πολλές εταιρίες έχουν φτιάξει προγράμματα για να κάνεις το βιοs update είτε μέσα από τα Windows ή ακόμα και μέσω internet (η ΜSI έχει τέτοιο πρόγραμμα και το ξέρω γιατί έχω τέτοια μητρική).
memos31 Ιανουάριος 15, 2006 Author #3 Ιανουάριος 15, 2006 OK το ελυσα.Επρεπε οταν εκανα διαμορφωση στην δισκετα ναεχω τσεκαρισμενο το Δημιουργια μιας δισκετας εκκινησης του MS-DOS και μετα να κανω εξτρακ τα bios update μεσα στην δισκετα.Μολις το εκανα το update.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.