spresv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 Ενας φιλος απο πατρα εχει σηκωσει ενα ftpακι και leechαρω σαν καλο παιδι.Μεχρι χτες, που ενω κατεβαζε κανονικα, ξαφνικα πσοφησε η ταχυτητα. Απο 0.2kb/s εως 0. Χωρις εγω ή αυτος να πειραξουμε απολυτως τιποτα. Απλα ψοφησε. Εγω κατεβαζω κανονικα απο αλλου, και επισης αυτος δινει κανονικα αλλου.Τον εβαλα και αλλαξε προγραμμα server και αλλαξα και εγω 3 client και τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια. Τι γινεται? Firewall και τετοια δεν παιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Καντε ενα restart τα router να παρετε καινουριο IP και δοκιμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Απρίλιος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Εφοσον έχει περάσει διάστημα μεγαλύτερο του μήνα χωρίς καμία απάντηση, το θέμα πλέον δεν ανήκει στην κατηγορία επείγοντα περιστατικά και κλειδώνει.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.