Jump to content

audigy 2 σε xfi extreme music ,αξίζει;

Petrossortep

Recommended Posts

Αξίζει η x-fi xteme music για κάποιον που έχει τα Megaworks 550(ηχεία χωρίς tweeter);

Υπάρχει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα του ήχου, την ένταση και το επιπέδου θορύβου σε σχέση με την audigy 2 ή όχι;

Διαθέτει λειτουργία equalizer στο software της και αν ναι,πόσων περιοχών είναι;

ΒVB ειδες διαφορα στο ακουσμα? Προσπαθησε να εισαι αντικειμενικος αν γινεται γιατι το σκεφτομαι κ εγω να την παρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω την 2 ZS. Επισης σκεφτομουνα περισσοτερο την fatality. Αξιζει τα παραπανω λεφτα της σε σχεση με την extreme music?

ρε παιδιά τι ακούω καταλαβαίνετε αλλαγές στην ποιότητα του ήχου ? από μια 24bit audigy 2 σε μια x-hifi ?? ....αποκλείεται....

εγώ είχα και audigy 1,2 και xfi και έχω και μια κάρτα η οποια κάνει 500ευρώ (της υπογραφής μου) και έχω και ηχεία monitor stereo και οι διαφορες Δ Ε Ν ακούγονται ! ειδικά σε 24bit σήμα...

ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΧΕΊΑ θα κάνουν την διαφορα τα οποια για να αποδίδουν πρέπει να έχουν toyl ένα σεβαστό ποσο 300 ευρώ.

κράτησε την audigy 2 φιλε μου και πάρε ΚΑΛ’ ποιοτικά ηχεια θες σονυ και καλά 7.1 δες τίποτα σε Rotel η BOSE με digital in και θα απογειωθεί η καρτούλα.

ρε παιδιά τι ακούω καταλαβαίνετε αλλαγές στην ποιότητα του ήχου ? από μια 24bit audigy 2 σε μια x-hifi ?? ....αποκλείεται....

εγώ είχα και audigy 1,2 και xfi και έχω και μια κάρτα η οποια κάνει 500ευρώ (της υπογραφής μου) και έχω και ηχεία monitor stereo και οι διαφορες Δ Ε Ν ακούγονται ! ειδικά σε 24bit σήμα...

ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΧΕΊΑ θα κάνουν την διαφορα τα οποια για να αποδίδουν πρέπει να έχουν toyl ένα σεβαστό ποσο 300 ευρώ.

κράτησε την audigy 2 φιλε μου και πάρε ΚΑΛ’ ποιοτικά ηχεια θες σονυ και καλά 7.1 δες τίποτα σε Rotel η BOSE με digital in και θα απογειωθεί η καρτούλα.

Τα megaworks είναι ποιοτικά ηχεία 5.1. Έχουν 270€ χωρίς decoder και πιστοποίηση thx.

Πάντως σκεφτόμουν την αγορά x-fi γιατί έχεις τη δυνατότητα αναβάθμισης των mp3 των cd και των dvd σε 24bit όχι μόνο στην αναπαραγωγή αλλά και στην δημιουργία αρχείων ήχου. Επίσης άκουσα ότι χαμηλής ποιότητας mp3 ακούγονται σαν cd. Ισχύει στην πράξη;

Και κάτι ακόμα. Έστω ότι στην ποιότητα δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, στην ένταση και τα ΔΥΝΑΜΙΚΑ(κυρίως) υπάρχει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.